Pa, kupovina karte je i neke vrste štednja.
Sad kupiš kartu (naravno direktno od aviokompanije), a onda tamo negdje u svibnju ili lipnju dobiješ lovu nazad.
Inače neki dan sam prvi puta zaradio na karti. Ona error karta od LATAMA je bila u američkim dolarima. U cca mjesec dana na koliko sam čekao lovu tečaj se promijenio, tako da sam na cca 130 EUR koliko je koštala karta zaradio 1,50 EUR.
Akcije zrakoplovnih kompanija iz Hrvatske i blizeg svijeta
I LOT ima slicne cijene, cak i bolji (brzi) povratni let...sa Tapom koliko vidim u povratku je obvezno nocenje u Lisabonu...
Ali kako nvnk kaze, tko zna tko ce letiti za uskrs iz zg-a
Perfect time to fly from Crotia to Istanbul! ( namjerno sam ostavio tekst u izvornom obliku )
Sales period: November 09, 2020 – November 22, 2020
Travel period: November 09, 2020 – May 12, 2021
-od 119 eur ( a naravno moze i malo manje )
Sales period: November 09, 2020 – November 22, 2020
Travel period: November 09, 2020 – May 12, 2021
-od 119 eur ( a naravno moze i malo manje )
Gledao sam. Za kupovanje je rano.
Unutarnji letovi (npr. London - Glasgow ili London - Inverness) imaju cca jednake cijene kao lani kad sam ja svoje kupovao. Letovi pak ZG - Londra i Glasgow - ZG (recimo kao multi-city) došli bi me u ovom trenutku ipak osjetno više nego što sam ih uzeo lani. (S time da sam ih lani uzeo odvojeno, a i u povratku je trebalo biti do Venecija pa GoOptijem do ZG.)
Unutarnji letovi (npr. London - Glasgow ili London - Inverness) imaju cca jednake cijene kao lani kad sam ja svoje kupovao. Letovi pak ZG - Londra i Glasgow - ZG (recimo kao multi-city) došli bi me u ovom trenutku ipak osjetno više nego što sam ih uzeo lani. (S time da sam ih lani uzeo odvojeno, a i u povratku je trebalo biti do Venecija pa GoOptijem do ZG.)
-
- Information
-