Zapravo, nije tu bilo nekog povrjeđivanja, više samoprovjera izbora i testiranje partnerovih osjećaja. Ne u nekom romantičnom smislu već više kroz poštivanje svog mog uloženog truda u to da nas financijski poduprem i stambeno zbrinem. Oke, da ne kenjam u šiframa, rastala sam se jer moj suprug nije nikad radio, nije čak ni htio jer kao....ku'ćeš više, sve imamo. Nakon što mi je ponestalo opravdanja za njegove očigledne lijenosti, razišli smo se do promjene okolnosti. Sad ima svoju firmuStitch wrote:Budući da se na ljubavne staze nikad ne vraćam, ne razumijem ni Elizabeth ni tebe. Kad jednom prerežeš kruh, ne možeš ga opet spojiti. Kako to izgleda? Ne spotičete se stalno na istim mjestima?
Ljudi se mijenjaju samo kad im je nož pod grlom, a i to čine teško. Zašto nekom tko te povrijedio dati šansu da to napravi još jednom? Vjerovala si da ste bili premladi i budalasti, da ste sada stariji i pametniji?
Možda mi nedostaje ta neka ljepljiva bliskost koja bi nas zadržala na okupu trajno, ali ja ionako ne vjerujem u to da su si dvoje dovijeka suđeni pa ostavljam prostora mogućnosti da se ponovo raziđemo ako/kad nam ovakvo zajedništvo više ne bude imalo smisla.