Horoskop, gatanje i slične stvari :)

Znanost kakvu u potaji priželjkujete
User avatar
scarletlemur
atomski zdesna!
Posts: 488
Joined: 10 Nov 2011, 20:52
Been thanked: 14 times

Post 07 Oct 2021, 19:07

Stitch wrote:Budući da se na ljubavne staze nikad ne vraćam, ne razumijem ni Elizabeth ni tebe. Kad jednom prerežeš kruh, ne možeš ga opet spojiti. Kako to izgleda? Ne spotičete se stalno na istim mjestima?

Ljudi se mijenjaju samo kad im je nož pod grlom, a i to čine teško. Zašto nekom tko te povrijedio dati šansu da to napravi još jednom? Vjerovala si da ste bili premladi i budalasti, da ste sada stariji i pametniji?
Zapravo, nije tu bilo nekog povrjeđivanja, više samoprovjera izbora i testiranje partnerovih osjećaja. Ne u nekom romantičnom smislu već više kroz poštivanje svog mog uloženog truda u to da nas financijski poduprem i stambeno zbrinem. Oke, da ne kenjam u šiframa, rastala sam se jer moj suprug nije nikad radio, nije čak ni htio jer kao....ku'ćeš više, sve imamo. Nakon što mi je ponestalo opravdanja za njegove očigledne lijenosti, razišli smo se do promjene okolnosti. Sad ima svoju firmu :)

Možda mi nedostaje ta neka ljepljiva bliskost koja bi nas zadržala na okupu trajno, ali ja ionako ne vjerujem u to da su si dvoje dovijeka suđeni pa ostavljam prostora mogućnosti da se ponovo raziđemo ako/kad nam ovakvo zajedništvo više ne bude imalo smisla.


User avatar
Stitch
Head Honcho
Posts: 16389
Joined: 17 Sep 2011, 23:06
Has thanked: 44 times
Been thanked: 33 times
Gender:

Post 18 Nov 2021, 23:07

Marsovac je dobro, nadam se. Dugo je nema, valjda nije bolesna. Zatvorit ću forum prije nego što joj završim čitanje jer davno napisani uvod još nije prokomentirala. No tako to u životu ide - danas ću, sutra ću, i prođe začas trideset godina. :D
Potpisi su za budale.
User avatar
scarletlemur
atomski zdesna!
Posts: 488
Joined: 10 Nov 2011, 20:52
Been thanked: 14 times

Post 21 Nov 2021, 23:39

Voljela bi da ti znam reći što je s njom, ne sjećam se ni da sam je na drugom forumu skoro vidjela, mada, ne zalazim ni tamo često.
Čini mi se da sam negdje pročitala pa ne-upamtila o retrogradnim planetama koje bi baš sad nekako u ovo vrijeme trebale iskristalizirati odnose (ne samo partnerske već i prijateljske) koji će uskoro doći svome kraju. Ne znam odnosi li se to i na moj horoskop ali sam - za svaki slučaj- počela s rezovima :lux:
User avatar
Stitch
Head Honcho
Posts: 16389
Joined: 17 Sep 2011, 23:06
Has thanked: 44 times
Been thanked: 33 times
Gender:

Post 22 Nov 2021, 18:45

To bi za desetak dana trebalo biti, mislim da je početak prosinca označen kao presudan u stjecanju dubokih životnih spoznaja. Koje doduše neće biti ugodne i sretne. Nikakva mudrost nije posrijedi, više je riječ o razbijanju (dugotrajnih) iluzija. :D
Potpisi su za budale.
  • Information