Budući da aktivnosti ionako nema, forum sam maloprije zaključao. To je tô, nema više pisanja, preostaje vam samo čitanje. Nije isključena mogućnost da jednom u budućnosti ponovno otvorim Trkeljanje, ali to ću učiniti jedino ako se skupi dovoljan broj forumaša - pedesetak, recimo - zainteresiranih za svakodnevno sudjelovanje. Pristup "malo bih, malo ne bih" uopće me ne zanima. Organizirajte se dakle pa mi javite mejlom ili privatnom porukom.
Živjeli!
Read-only!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 38 times
Otvorio sam točno pola foruma, konkretno kategorije Općenite koještarije, Društvene igre i njihove posljedice, Kultura, umjetnost i mediji te Svašta nešto, u kojoj jedino Arhiv nije namijenjen za pisanje. On se i ne vidi dok ne objavite četvrti post. Tada se čarobno pojavljuje na vašem ekranu. 
Zašto je tako? Imamo 611 članova s manje od tri posta, najveći dio njih uopće nije pisao. Tko želi čitati stare teme, tzv. topničke dnevnike, mora se potruditi.

Zašto je tako? Imamo 611 članova s manje od tri posta, najveći dio njih uopće nije pisao. Tko želi čitati stare teme, tzv. topničke dnevnike, mora se potruditi.

Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 38 times
Riješeno. Imate na raspolaganju i informatiku.Stitch wrote: ↑09 Jan 2025, 23:19Kad stignem, otvorit ću i kompjutorski dio odnosno kategoriju Informatika u teoriji i praksi. Izgleda mi kontraproduktivnim biti na internetu, a ne pisati o tome.
Drugo zasad neću dirati. Komu smeta, neka se logira pa prigovara na odgovarajućim temama.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-