Registracija

Pravila i savjeti
User avatar
MmeTipfeler
Posts: 9766
Joined: 23 Mar 2012, 21:20

Registracija

Post by MmeTipfeler »

Da biste imali potpuni pristup forumu Trkeljanje, morate se logirati, a da biste se logirali, morate se registrirati. To već znate, a pročitali ste i Terms of Use te Privacy Policy. :mig:

Nakon registracije morat ćete pričekati aktivaciju korisničkog računa. Iz tehničkih razloga, aktivaciju trenutačno odobravaju administratori, no bit će vam odobrena u najkraćem mogućem roku jer je netko od admina gotovo uvijek na forumu.

O svim eventualnim izmjenama obavijestit ćemo vas na ovoj istoj temi. :)User avatar
admin
Grand Master of the Jedi Order
Posts: 1527
Joined: 13 Oct 2016, 19:32

Post by admin »

Važno!

Ostavite li nam pri registraciji elektroničku adresu koja pripada rijetkoj i neobičnoj domeni odnosno servisu - npr. gmx.com ili štogod slično - ona neće biti odobrena zbog mogućnosti da je riječ o spambotu. Imate Gmail, Yahoo Mail, Hotmail... - izaberite lijepo servis za koji sav normalan svijet zna umjesto opskurnih domena. Ili se najavite administratorima prije registracije kako bismo znali da se iza elektroničke adrese krije čovjek, a ne robot.

Također, korisnici s izmišljenim e-mailom bit će permabanirani po kratkom postupku. Dostave li potom valjanu adresu, što mogu učiniti putem forme za kontakt, odluka će možda biti promijenjena. Vodite računa o tome, molim.

Unaprijed hvala.
Stitch

User avatar
Stitch
Experiment 626
Posts: 14969
Joined: 17 Sep 2011, 23:06
Has thanked: 19 times
Been thanked: 10 times

Post by Stitch »

Captcha sa sortiranjem u dva stupca novi je oblik provjere pri registraciji. U lijevom su pojmovi koje trebate, uvjetno rečeno, a u desnome oni koje ne trebate. Taj je stupac prazan pa u njega mišem ili prstom prebacite sve što ne odgovara zadanom nizu.
Potpisi su za budale.