Trumpov drugi mandat već kontroverzniji od prvoga?!

Koljite se i gložite!
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 50 times
Been thanked: 44 times
Post 10 Apr 2025, 13:42

Gledam ovu tragikomediju s carinama, Trumpovo genijalno preslagivanje kadrova i ostale pizdarije koje nam serviraju od početka njegova drugog mandata pa se pitam - koji klinac?! Masovne deportacije i nasilje na granici s Meksikom; povlačenje iz NATO-a i približavanje diktatorima poput Putina; istrage protiv Bidena, Obame i drugih Trumpovih kritičara, što mnogi smatraju političkom osvetom; ukidanje socijalnih programa i zdravstvenog osiguranja; potpuno ignoriranje klimatske krize; sociopat Musk kao Trumpov neformalni savjetnik... Jesam li što izostavio? Da spomenem i one budaletine koje su okupirale Kongres i ubile policajca pa im je veleumni predsjednik oprostio grijehe? Ili novo ime zaljeva? Možda bolje ne, ozbiljna je tema. :D

Uvjerite me da griješim, da je ipak bolje nego prije. Što se dovraga u Americi događa, jesu li svi poludjeli?

Potpisi su za budale.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 50 times
Been thanked: 44 times
Post 10 Apr 2025, 20:06

Taman kad sam pomislio da ne može gore, Trump potpisao uredbu o tuševima... :rofl:
AMERIČKI predsjednik Donald Trump potpisao je jučer novu izvršnu uredbu kojom pokušava riješiti, kako sam kaže, jedan od svojih dugogodišnjih problema: "rat ljevice protiv pritiska vode".
Ovom uredbom Trump je zadužio ministra energetike Chrisa Wrighta da ukine pravila iz vremena Baracka Obame i Joea Bidena koja ograničavaju jačinu mlaza u tuševima. Pritom je, kao i više puta dosad, istaknuo da ti standardi otežavaju održavanje njegove poznate frizure. "Volim se lijepo otuširati da mogu urediti svoju savršenu kosu", rekao je Trump novinarima u Ovalnom uredu.
"Moram stajati pod tušem 15 minuta da bi se uopće smočila. Voda samo kaplje. To je suludo. Šamponiram se, a voda curi kao da je slavina pokvarena", rekao je Trump.
Potpisi su za budale.
drug mile
Has thanked: 30 times
Been thanked: 9 times

Post 16 Apr 2025, 22:21

Zanimljivo je da cijela amerika nije u stanju naći nekog visoko obrazovanog, finog gospodina (ili gospođu) koje bi cijeli svijet cijenio. Nema više Lincolna, Washingtona? Teško, nego zavladao je neki globalni trend (bar na zapadu) predsjednika lakrdijaša. Idiokracija?

Anyway, uopće ne mislim da predsjednike bira narod, i ne mislim da predsjednici vode države. Oni su samo dimna zavjeza iza koje se odvija prava igra. Trenutno pravim igračima odgovara da na pozornici imaju par lakrdijaša koji privlače pažnju, koji mogu izvoditi cirkus i zabavljati ljude, dok se istodobno provlače promjene koje možda drugačije ne bi bile moguće. Tako nekako gledam na to, ali zaista ne znam.
  • Information