koga? napušenih čudaka?
12 godina sam u braku, 16-17 u vezi; među svim usponima, padovima, krizama.... jedino je seks ostao postojan
koga? napušenih čudaka?
na što misliš?BoDerek » wrote: Ipak, Emericijevi upisi na temu su mi bliži.
jer ono što vidim oko sebe nije baš da su se ljudi ohladili nego su, raznih razloga radi, zaboravili komunicirati što s vremenom postaje sve teže obnovitiEmericzy wrote:Popriličan postotak ljudi ohladi se seksualno prema svom partneru/partnerici nakon par godina zajedničkog života.
Na dosta toga mislim, a i na taj dio koji si kvotala.baja » wrote: na što misliš?
ja se, npr., ne mogu složiti s ovim:
jer ono što vidim oko sebe nije baš da su se ljudi ohladili nego su, raznih razloga radi, zaboravili komunicirati što s vremenom postaje sve teže obnoviti
i tako, željni jedno drugog i seksa kao takvog, radije šute i projiciraju kako ga onaj drugi zasigurno više ne voli/ne želi...
Teško je zamisliti nekome tko zna i želi komunicirati, tko se usudi reći i ne očekuje da mu se vječito čitaju misli, ali mislim da je upravo taj nedostatak komunikacije, ta obamrlost koja tada nastaje glavni razlog za početak udaljavanja i nerazumijevanja.BoDerek » wrote: Na dosta toga mislim, a i na taj dio koji si kvotala.
Ima dosta veza gdje štima komunikacija, ima sloge i svega, ali nema seksa jer su se ohladili. Tojest, obično se samo jedan ohladi, nažalost.
A ovo što ti kažeš da su željni jedan drugoga, ali su zaboravili komunicirat...hmmm teško mi je to zamislivo u slučaju kad su oboje željni.
Pa da. Jako teško podnosim onoga tko nije takav. Ja sve moram na čistac...Na ovaj ili onaj način.karambol » wrote:
Teško je zamisliti nekome tko zna i želi komunicirati, tko se usudi reći i ne očekuje da mu se vječito čitaju misli, ali mislim da je upravo taj nedostatak komunikacije, ta obamrlost koja tada nastaje glavni razlog za početak udaljavanja i nerazumijevanja.
Nije govno nego se pas posro.baja » wrote: na što misliš?
ja se, npr., ne mogu složiti s ovim:
jer ono što vidim oko sebe nije baš da su se ljudi ohladili nego su, raznih razloga radi, zaboravili komunicirati što s vremenom postaje sve teže obnoviti
i tako, željni jedno drugog i seksa kao takvog, radije šute i projiciraju kako ga onaj drugi zasigurno više ne voli/ne želi...
Ovisi koliko su dobre čizme:Emericzy » wrote: Ne mora biti ni loša, ali nije ni nešto radi čega ubrzaš korak kad se vraćaš doma s posla.
a ja nisam ni govorila o razlozima hlađenju nego naprotiv o tome da se, obamrli od ne-komuniciranja, više ne usude pristupiti jedno drugom iako želja postoji
Pa nije ni komuniciranje uvijek dobra stvar. Malo je glupo reći: "Hej, ajmo se poševit, nije da si mi baš naročito napet nakon svih ovih godina ali seks je korisna i ugodna zanimacija i dobar je. A bolje je i samo dobar nego nikakav ako već ne mogu s nekim s kim bi bio božanski."baja » wrote: a ja nisam ni govorila o razlozima hlađenju nego naprotiv o tome da se, obamrli od ne-komuniciranja, više ne usude pristupiti jedno drugom iako želja postoji
da, popriličnoMargarita » wrote: ... Malo je glupo reći: "Hej, ajmo se poševit, ...."
baja » wrote:a ja nisam ni govorila o razlozima hlađenju nego naprotiv o tome da se, obamrli od ne-komuniciranja, više ne usude pristupiti jedno drugom iako želja postoji
Ma, ne znam, ne kužim takvu vrstu nekomuniciranja. Ako mi je do seksa kažem da hoću seks (ili samo otkopčam koji gumb viška, svejedno) kao što bih rekla nek usput kad ide van baci smeće (ili bih vrećicu stavila ispred vrata da se popikne na nju pa skuži, svejedno).baja » wrote: da, poprilično
ali nisam mislila na to nego da, zbog nedostatka ikakve komunikacije koja nadilazi plaćanje režija i kupnju kruha, ljudi počnu projicirati gotove scenarije; nisam joj više napet jer sam oćelavio, ne želi me jer sam debela... toliko se otuđe da im promakne da su njoj ćelavi baš hot te da on nema ništa protiv koje kile viška
ae
nije baš da je ja kužim ali je srećemMargarita wrote:Ma, ne znam, ne kužim takvu vrstu nekomuniciranja.
I ja. To mi liči na dvoje koji su zajedno sišli na kolodvoru i krenuli na trg. Jedno je išlo tomislavcem preko zrinjevca, a drugo gajevom... Idu zajedno do trga, ali se negdje razdvojiše, tu i tamo se vide, svak svoju sliku ima, svoje ljude sreće...a na kraju su na cilju skupa, ali su propustili mnogo zajedničkih koraka...
Tako to ide kod nekih da.Margarita » wrote: Ovisi koliko su dobre čizme:
"Došla žena kući, i obraća se mužu:
- Jao dragi, znaš kakve sam čizme vidjela???
- Ma, boli me kurac!!!!!
- A da ljubim da prođe, pa da idemo kupiti čizme?"
Margarita wrote: Pa nije ni komuniciranje uvijek dobra stvar. Malo je glupo reći: "Hej, ajmo se poševit, nije da si mi baš naročito napet nakon svih ovih godina ali seks je korisna i ugodna zanimacija i dobar je. A bolje je i samo dobar nego nikakav ako već ne mogu s nekim s kim bi bio božanski."
odluči se: je l glupo il nije?Margarita » wrote: Ma, ne znam, ne kužim takvu vrstu nekomuniciranja. Ako mi je do seksa kažem da hoću seks (ili samo otkopčam koji gumb viška, svejedno) kao što bih rekla nek usput kad ide van baci smeće (ili bih vrećicu stavila ispred vrata da se popikne na nju pa skuži, svejedno).
Nemam se ja što odlučivati. Seks bez previše objašnjavanja.
Mislim da nepotrebno kompliciraš. Da, sigurno i takvi slučajevi postoje; ne bi me čudilo. Ali ako pitaš seksologe, čuješ da je pretežni razlog ipak jednostavan gubitak zanimanja izazvan navikom.baja » wrote: a ja nisam ni govorila o razlozima hlađenju nego naprotiv o tome da se, obamrli od ne-komuniciranja, više ne usude pristupiti jedno drugom iako želja postoji
Pitanje je zašto ne odustajemo od nekih drugih navika. Jer su nam ostale zanimljive, eto zašto. Čovjek treba zabavljati sebe, a time će i druge. Naravno, ako ti nije zabava kopati ljudima oči žlicom, to neće biti dobro prihvaćeno u širokim narodnim masama.Emericzy » wrote: Mislim da nepotrebno kompliciraš. Da, sigurno i takvi slučajevi postoje; ne bi me čudilo. Ali ako pitaš seksologe, čuješ da je pretežni razlog ipak jednostavan gubitak zanimanja izazvan navikom.
Emericzy » wrote: Mislim da nepotrebno kompliciraš. Da, sigurno i takvi slučajevi postoje; ne bi me čudilo. Ali ako pitaš seksologe, čuješ da je pretežni razlog ipak jednostavan gubitak zanimanja izazvan navikom.
Khm...baja » wrote:govorim o onom što vidim oko sebe
Users browsing this forum: ClaudeBot, Yandex [Bot] and 0 guests