Projekt s faksa u penziju (plan, program, kavice)
Moram opet pokrenuti temu jer sam danas u krizi.
Imam tjedan dana do roka, a nemam volje uopće izaći na njega, kamoli učiti.
Sad mi je žao što sam bila prepoduzetna, bolje da sam se malo odmorila, ionako neće bit nikakve koristi.
P. S. Ne morate odgovarati, ovo pišem čisto da si olakšam, a možda me i pokrene kad vidim napisano.
Imam tjedan dana do roka, a nemam volje uopće izaći na njega, kamoli učiti.
Sad mi je žao što sam bila prepoduzetna, bolje da sam se malo odmorila, ionako neće bit nikakve koristi.
P. S. Ne morate odgovarati, ovo pišem čisto da si olakšam, a možda me i pokrene kad vidim napisano.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Jel iza ovog hvala ide ?
Ajde, ti imaš još dosta da se pokreneš.
Ja opasno stagniram i to me samo malčice brine.
Ajde, ti imaš još dosta da se pokreneš.
Ja opasno stagniram i to me samo malčice brine.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Viš da sam na dobrom putu.dejzi » wrote:Lakše je ako prestanete mislit.
Od učenja za zadnje i završne ispite mi je definitivno gori period agonije pisanja diplomskog/ih rad(ova).
Sve si kao misliš gotov si s faksom, al kurac.
Sve si kao misliš gotov si s faksom, al kurac.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
ja sam se uzrujala kad sam skuzila da je rok na pocetku studenog.
pa sam se oduzrujala kad sam shvatila da ne stizem.
sada sam u fazi priprema jer sam shvatila da MORAM oba nauciti i poloziti u veljaci. da mi nema druge. ni trece.
da je to to.
ignoriram afrikin post
pa sam se oduzrujala kad sam shvatila da ne stizem.
sada sam u fazi priprema jer sam shvatila da MORAM oba nauciti i poloziti u veljaci. da mi nema druge. ni trece.
da je to to.
ignoriram afrikin post
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
To je ok, ja sam obožavala zadnje ispite i s velikom sam radošću učila za njih, možda će kod vas biti obrnutodimnjak » wrote: ignoriram afrikin post
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
nadam se, jer se ja svojim zadnjim radujem vec 6 godina i s jednakom radoscu ih ucim, sto je vidljivo iz prilozenogA.P. » wrote:
To je ok, ja sam obožavala zadnje ispite i s velikom sam radošću učila za njih, možda će kod vas biti obrnuto
Neslužbeno će se stari dipl. ing. i ostali od 4 godine cijeniti puno više nego mag. od 5, jer se kvaliteta srozala.ElliQuinn » wrote:Službeno da, neslužbeno ni bog dragi ne zna tko je tu što i kome.
Doduše, ne znam za ekonomski, on je poseban.
Biti i mniti svemiropolisno
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Moguće je da će se više cijeniti samo dok poslodavci ne skuže novi sustav. Izgleda da njima nitko nije objašnjavao rezultate Bolonje. Tako se sad poslodavci i završeni bolonjci zbunjeno gledaju i ne znaju što bi jedni s drugima. : samo u Hrvatskoj :JPK » wrote: Neslužbeno će se stari dipl. ing. i ostali od 4 godine cijeniti puno više nego mag. od 5, jer se kvaliteta srozala.
Doduše, ne znam za ekonomski, on je poseban.
Care to elaborate?ElliQuinn » wrote: Moguće je da će se više cijeniti samo dok poslodavci ne skuže novi sustav. Izgleda da njima nitko nije objašnjavao rezultate Bolonje.
Ne mogu usporediti bolonju i općenito mi je smiješno biti mag., služi samo tome da moj ćaća periodično nekom šupku malograđanskom koji se hvali kako mu je sin dobio 1000 € na kladionici nabije na nos da mu je ćer magistar da ga začepi. Kakvo magistriranje.
Gledajući po svojim studijima, predbolonjski su bili opsežniji sadržajno, e sad koliko to znači kvalitetu u pojedinim slučajevima, ne znam točno, i nemam pojma ima li netko tko može uopće povuć paralelu u kvaliteti nekog studija prije i poslije. Ovdje ne govorim o pravu i ekonomiji, nhf, tamo 500 ljudi sjedi u dvorani i predavanja nisu obavezna, bolonja my ass.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Poslodavci, nakon više desetljeća srednje, više i visoke stručne spreme ne znaju kako se taj sustav prevodi u bolonjske titule, a kad pitaš nekog tko je bakalar je li on viša ili visoka, bakalar zijeva kao riba.
Moj dečko upravo je završio četverogodišnji preddiplomski studij (ili kako god se to točno zove). Status bakalar ili prvostupnik. Kad je na burzi ispunjavao papire rekli su mu da piše viša stručna sprema. Da je krenuo studirati godinu prije bolonjske reforme te (ne baš sasvim identične, ali jako slične) četiri godine vrijedile bi kao visoka stručna sprema.
Moj dečko upravo je završio četverogodišnji preddiplomski studij (ili kako god se to točno zove). Status bakalar ili prvostupnik. Kad je na burzi ispunjavao papire rekli su mu da piše viša stručna sprema. Da je krenuo studirati godinu prije bolonjske reforme te (ne baš sasvim identične, ali jako slične) četiri godine vrijedile bi kao visoka stručna sprema.
Aha, mislila sam da si htjela nešto drugo reći, ovo mi je jasnoElliQuinn » wrote:Poslodavci, nakon više desetljeća srednje, više i visoke stručne spreme ne znaju kako se taj sustav prevodi u bolonjske titule, a kad pitaš nekog tko je bakalar je li on viša ili visoka, bakalar zijeva kao riba.
Ma da sam neki dan (možda čak i ovdje ) saznala da je bakalar zapravo VSS
To nema nikakvog smisla.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
-
Ma nema šanse pa ubićuse ondaA.P. » wrote:Ma da sam neki dan (možda čak i ovdje ) saznala da je bakalar zapravo VSS
To nema nikakvog smisla.
Što?Almost Rosey » wrote:
Ma nema šanse pa ubićuse onda
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Misliš, trebala si ostati na te tri i ne gnjavit se dalje?Almost Rosey » wrote:
Ma nema šanse pa ubićuse onda
pa imas mene za primjerex_anais » wrote:
Misliš, trebala si ostati na te tri i ne gnjavit se dalje?
- Lord Byron
Prevođenje novih "titula" u stare je besmisleno.
Ni sustav ni tržište rada nemaju pojma što su bakalari. Štoviše, ni fakulteti pa ni sami bakalari nemaju pojma što su.
"Magisterij" je magisterij struke i nema veze s "bivšim" magisterijem.
Stare titule će preferirati samo sklerotično tržište rada u kojem su sklerotični ljudi koji jednostavno ništa ne razumiju pa im je najlakše pljunuti na sve to što ne razumiju. Ne mogu zamisliti poslodavca koji će preferirati diplomu staru oho-ho godina (ili staru malo a stečenu nakon ohoho godina ) nad friškom, uz jednako nimalo radnog iskustva.
Ni sustav ni tržište rada nemaju pojma što su bakalari. Štoviše, ni fakulteti pa ni sami bakalari nemaju pojma što su.
"Magisterij" je magisterij struke i nema veze s "bivšim" magisterijem.
Stare titule će preferirati samo sklerotično tržište rada u kojem su sklerotični ljudi koji jednostavno ništa ne razumiju pa im je najlakše pljunuti na sve to što ne razumiju. Ne mogu zamisliti poslodavca koji će preferirati diplomu staru oho-ho godina (ili staru malo a stečenu nakon ohoho godina ) nad friškom, uz jednako nimalo radnog iskustva.
-
- Information
-