Ljepota koja se ne fotografira
Postoje prizori koji su ružni na fotografiji — more je sivo, zalazak običan, svjetlo pogrešno. A uživo su nas ostavili bez riječi. Ako se ljepota ne može prenijeti fotografijom, znači li to da dio života nikada nećemo moći podijeliti, osim riječima? I nije li to možda dobra stvar?
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 429 times
- Been thanked: 532 times
Pretpostavljam da govoriš o analognoj fotografiji. Kad je riječ o digitalnoj, problemi su rješivi PhotoShopom. 
No stoji da dio života ne možeš sačuvati ili prenijeti. Podsjeća me to na današnje koncerte. Ljudi pola vremena provedu kontrolirajući smartfone, bilo zbog snimanja bilo zbog komunikacije. Umjesto da uživaju u trenutku, glazbi, emocijama...
No stoji da dio života ne možeš sačuvati ili prenijeti. Podsjeća me to na današnje koncerte. Ljudi pola vremena provedu kontrolirajući smartfone, bilo zbog snimanja bilo zbog komunikacije. Umjesto da uživaju u trenutku, glazbi, emocijama...
Potpisi su za budale.
Da, ljubitelj sam starinske metode — tamne komore, fotopapira, fiksira i razrjeđivača.
Nema toga više. Svima se žuri, nestalo je strpljenje i iščekivanje. Zato je zadovoljstvo nekako veće.
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
-
- Information
-