Windows Update

Računala, IT, nove tehnologije, gadgeti...
User avatar
Stitch
Experiment 626
Posts: 13852
Joined: 17 Sep 2011, 23:06
Has thanked: 12 times
Been thanked: 1 time

Windows Update

Post by Stitch » 12 Dec 2018, 10:30

Ažuriram Windowse, malo na svom računalu, malo na ženinom. Drugi utorak u mjesecu - u nas srijeda, zbog vremenske razlike - rezerviran je za Microsoftovo krpanje rupa. Desetka ima česta i opsežna ažuriranja, "najdosadnija" je od svih operativnih sustava dosad - a to joj je i jedina mana! - no s vremenom se čovjek navikne. A i prilagodi postavke tako da ga što manje uznemiravaju. :D

Ženu ipak naživciraju stalni prekidi, nema strpljenja čekati ni čitati upozorenja - nisu joj problem samo Windowsi nego i antivirus, firewall, razne aplikacije... - pa joj laptop često zateknem u neredu. Trudim se kompjutore održavati brzima i čistima od infekcija pa me ignoriranje softverskih postulata izuva iz cipela. :zubo:

Općenito, ljudi su nestrpljivi s računalima. Pa nije to pegla! Kad ga uključiš, daj mu pet-deset minuta da obavi redovne provjere, ne otvaraj sedam prozora čim se logiraš. Pazi kako ga isključuješ. Ne udaraj ga. Ni onako slučajno, dok se vozikaš na stolcu. I skini taj patch na koji te kompjutor upozorava da ne popušiš kriptovirus. :raspa:


Potpisi su za budale.