Kamo nakon Trkeljanja?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 44 times
- Been thanked: 33 times
Znam gdje ću naći većinu vas trkeljaša, vratit ćete se vjerojatno na Forum.hr, ali gdje će pisati oni koji tamo imaju permu - da, mislim na tebe, Šabo - i oni koji mogu sudjelovati, ali zbog idejnih i drugih razloga ne preferiraju taj kružok? Kamo ćete (sve) otići? Koja vas mjesta privlače i zovu?
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Razumijem te. Nakon ove desetogodišnje avanture ni ja nemam previše volje, ali Forum.hr stara je ljubav. Traje gotovo dvostruko dulje pa mi je teško iz te veze pobjeći - makar bila zlostavljačka.
Potpisi su za budale.
Piše da sam se tamo registrirao 2010. godine i od tada napisao 146 poruka. Jednostavno me nije privuklo, ne znam zašto. I to u vremenu kada sam znao dnevno na news grupama pisati 10-ak i više poruka, pratiti redovito par stranih foruma... Bolje funkcioniram među manje ljudi, možda. No dobro, da ne vučem temu u offtopic...
- Stitch
- Head Honcho
Što te razočaralo, Nuki? Mislio sam da ti je virtualni svijet drag. Zašto misliš da će ti bolje biti u anonimnosti, nije li stvar u tome da razmjenjuješ iskustva s putovanja, tražiš informacije i slično? To ti više ne treba?
Potpisi su za budale.
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 90 times
Nije mi drag virtualni svijet.
Vise nemam neku potrebu razmijenjivat iskustva, nisam vise u potrazi za jeftinim kartama i jeftinim hotelima, i savjetima kako proci sto jeftinije.
Za sve ostalo postoji google.
Vise nemam neku potrebu razmijenjivat iskustva, nisam vise u potrazi za jeftinim kartama i jeftinim hotelima, i savjetima kako proci sto jeftinije.
Za sve ostalo postoji google.
-
- Information
-