Ja se rijetko gdje usudim jesti krvavice. Zadnji put kod Gabreka. Usrdno molim kvalitetne preporuke.
Lijeni kuhar
- Margarita
- Posts: 4076
- Joined: 20 Sep 2011, 21:52
Zašto se ne usudiš? Što god da je u njima dok se skuhaju, pa osuše pa ispeku, ne mogu ti ozbiljnije naškoditi. A ako ti nisu fine samo ih ostaviš, bar nisu skupe.Emericzy » wrote: Ja se rijetko gdje usudim jesti krvavice. Zadnji put kod Gabreka. Usrdno molim kvalitetne preporuke.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Emericzy
- Posts: 3983
- Joined: 20 Sep 2011, 19:00
Nije me pravi strah nego sam obično razočaran. Bacim lovu, ostanem gladan i najgore, ne jedem fine krvavice na koje sam se nameračio.Margarita » wrote: Zašto se ne usudiš? Što god da je u njima dok se skuhaju, pa osuše pa ispeku, ne mogu ti ozbiljnije naškoditi. A ako ti nisu fine samo ih ostaviš, bar nisu skupe.
- Chiro
- Posts: 693
- Joined: 10 Nov 2011, 21:34
Današnji ručak: random odabrana pašta (dobro, slučajno je ova danas bila Barillina, ali marka meni ne predstavlja apsolutno ništa :ždero: ) skuhana al dente, miješano konzervirano povrće (u današnjem slučaju je to bila neka meksička mješavina; kukuruz, grašak, paprika) i tunjevina u ulju. Isuspok, kako je to dobro.
15 minuta posla.
15 minuta posla.
Skinheadsi, takav si!
- Emericzy
- Posts: 3983
- Joined: 20 Sep 2011, 19:00
Probao neki dan i začudio se kako je dobro bilo. Čak camembert stvarno ima izvorni okus; nije naka podvala samo zato što je pohano, pa se ne vidi. I džem od brusnica je fin.sabaa » wrote:Pohani camembert s umakom od brusnica iz Lidla.
15 minuta u rolu na 200 stupnjeva, odličan i brz ručak.
- judolino
- Swine Who Must Be Obeyed
- Posts: 6223
- Joined: 25 Sep 2011, 09:03
Muke mu ježeve, vi bi govno izili!
Pire iz vrećice, vrhnje za kuhanje, tjestenina iz vrećice...
Idem se zbljuvat!
Pire iz vrećice, vrhnje za kuhanje, tjestenina iz vrećice...
Idem se zbljuvat!
- judolino
- Swine Who Must Be Obeyed
- Posts: 6223
- Joined: 25 Sep 2011, 09:03
Ne fali ništa, naprotiv, ima i viška. Usrana kemija.ombia » wrote:Sta fali vrhnju za kuhanje? Bolje nego onaj brasnati besamel.
Nema boljeg vrhnja od domaćeg vrhnja. A vrhnje za kuhanje je za... kako bih to najblaže rekao? Ah, da: potrošače.
A kakve ja veze imam s banalnim bšamelom? To kaj ga znam napravit, ne znači da se baš furam na njega...
- judolino
- Swine Who Must Be Obeyed
- Posts: 6223
- Joined: 25 Sep 2011, 09:03
Pa kaj onda čekaš?ombia » wrote:Pa besamel mi je bila neka alternativa za ono kad se ne koristi vrhnje za kuhanje.
Domace vrhnje bih i ja, na njemu sam odrasla.
Na noge lagane i trk na plac!
Bez jebe, ovo vrhnje za kuhanje je marketinški trik za naivce. Ja radije dobro razmutim vrhnje, a prema potrebi ga razrijedim mlijekom ili vodom. Osim toga, u vrhnju za kuhanje bude konzervansa i nekakvih E pizdarija... Ništa strašno, osim što poslije svijetliš u mraku...
A bešamel kao zamjena za vrhnje Fala, ja ga ne bih u kavu stavio, pa makar bio tučen...