Druga zadaćnica: Erotska priča

Naši spisateljski pokušaji

Glasam za zadaćnicu jer je najbolja:

Poll ended at 08 Mar 2012, 23:30

1. prva
5
36%
2. druga
2
14%
3. treća
1
7%
4. četvrta
5
36%
5. peta
1
7%
 
Total votes: 14
User avatar
Pješčana
Posts: 8262
Joined: 17 Sep 2011, 22:52
Location: Hrvaška
Contact:

29 Feb 2012, 09:41

Dobrodošli na literarni natječaj Zadaćnica.
Ovo su pravila, i molim da ih se pridržavate.
Pišete jednu zadaćnicu na zadanu temu. Ne dvije, ne ispravljate kad pošaljete.
Za sada možete birati izričaj, ovisi o vama hoće li to biti proza, poezija, možda kakav haiku ili naznaka novele, erotska poezija ili putopis.
Druga Zadaćnica se otvara danas, u 10:00 h, i traje tjedan dana. Nakon toga slijedi glasanje.
Svoje uratke šaljite meni, Pješčanoj; natječaj je anoniman.
Ako mislite da je potrebna posebna tema za komentare, otvorit ću i to.
Nakon tjedan dana natječaja, u utorak, 06.03. natječaj se zatvara i otvara se glasanje idućih 48 sati.
Last edited by Pješčana on 10 Mar 2012, 20:05, edited 1 time in total.


Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
User avatar
Pješčana
Posts: 8262
Joined: 17 Sep 2011, 22:52
Location: Hrvaška
Contact:

01 Mar 2012, 20:15

prva zadaćnica

Dugo me nije bilo kod kuće. Godinama sam samo dolazio, poljubio ju u obraz i odlazio. Nisam primjećivao njene oči, a u njima je sve pisalo. Sve su torbe pune tuge i njenog jada bile vidljive u tim plavim očima, ali ja sam gledao samo odraz nebeskog plavetnila.
Prelijepa je. Volim njen osmijeh i svaki njen pokret. Svaki komad odjeće na njoj savršeno stoji i otkriva mi zanosnu ženu koju volim…ali sam joj zaboravljao to reći. Godinama.
Dugo me nije bilo kod kuće. Dugo nisam živio s njom, a bio sam tu. Koliko je noći prošlo? Koliko jutara bez poljupca? Bez njene glave na mojim prsima, bez mojih prstiju u njenoj kosi?
Mnogo puta sam pitao sebe zašto mi je život bio tako nevidljiv? Kamo se sakrio, k vragu?! Ili sam ga ja sakrio i pokrio debelim pokrivačem spokoja?
Iscurili su mi kroz prste svi ti dani. Ne sjećam ih se nimalo. Sve je kao neki mahniti san koji me dugo držao i beskrajno trajao. Nisam mogao otvoriti oči koje su slijepljene bježale od svjetlosti svijeta zagnjurene u jastuk, kukavički.
Držala je glavu na njegovim prsima dok sam ja nestajao i prolazio. Vidjeti se moglo u njenim očima, u njenom hodu i aureoli koja je sjala oko njenog tijela. Imala je druge prste, druge usne, druge ruke, druga prsa na koju oslanja glavu…Nekoga tko je pročitao njene oči. Nekoga tko je zamijetio da je ona živa i lijepa, zanosna.
Dugo me nije bilo kod kuće. Godinama sam samo dolazio, poljubio ju u obraz i odlazio. Vidio sam njene oči koje toliko volim. Još čitam što u njima piše.

Sunce joj miluje golo tijelo. Grlim je i privlačim k sebi, želio bih se stopiti s njom, uvući je u sebe. Strah me da će nestati. Da će biti samo san. Okrenula se k meni i stavila glavu na moja prsa. Milovao sam joj kosu dok su mi suze tekle u tišini…O gdje sam to bio? Kako sam to umro?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
User avatar
Pješčana
Posts: 8262
Joined: 17 Sep 2011, 22:52
Location: Hrvaška
Contact:

01 Mar 2012, 20:15

druga


Daj mi reci...


Daj mi reci, kad se pogledamo,
hoćeš li skrenuti pogled
jer ti je dah zastao između
bola i čežnje?

Dok razgovaramo,
hoćeš li osjetiti prave trnce
od zamišljenog dodira
mojih usana? Koje bride.

Kada se sretnemo, hoće li ti
ruke drhtati od suspregnutog dodira
kao što sad od želje i straha
drhte moje? Kao lava sam.

Daj mi reci, Hefeste, hoćeš li
svoj mač iskovati na mojoj vatri?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
User avatar
Pješčana
Posts: 8262
Joined: 17 Sep 2011, 22:52
Location: Hrvaška
Contact:

01 Mar 2012, 21:09

treća


Trgla se i pogledala pored sebe. Spavao je mirno s rukom prebačenom preko njenog struka. Posmatrala ga je dok su sećanja na proteklu noć počela buditi uzbuđenje u njoj. Prstom je polako sklonila pramenčić kose koji mu je pao na čelo. Promeškoljio se i lice mu obli blaženi osmeh. Sigurno i on sanja strast koju su imali. Nežno je prislonila svoje usne na njegove, kao dašak vetra, ali dovoljno da ga pokrene. Ne otvarajući oči prešao je dlanom preko njenih ustreptalih dojki čije su se bradavice odmah napućile kao pupoljčići na vrbi i privukao je bliže sebi kao da želi da se stope u jedno telo. Osetila je njegovo drhtanje i ubrzan dah, a njegov napeti kolac je bivao sve tvrđi.

- Bože, šta mi radi ovaj čovek, pomislila je u sebi i predala se njegovim poljupcima.

- On doista stvara čaroliju, dovoljno je da me samo dotakne i ja se izgubim načisto, dodala je u sebi.

Ljubila mu je vrat dok se on igrao njenim grudima. Kada je zadrhtala, on je privukao bliže sebi, promuklo joj šapćući bestidnosti. Osećala je kako joj srce bije kao ludo i jedva je disala kad ju je obuhvatio oko bedara i čvrsto pripio uz sebe. Osetila je slabost a talas vrućine se proširio po celom telu. Njeni prsti kao sami od sebe pređoše preko njegovog vrata i strasno se zariše u njegovu kosu. Ona se predade i pripi uz njega, dok joj je svaki nerv, svaki delić tela goreo. Zavedena njegovim glasom i snagom njegovog tela dok su mu usne prelazile preko njenog vrata, žudno je iščekivala njegov poljubac pripijajući se još više uz njega. Želela ga je opet, sebično, nestrpljivo, želela je da ga što pre oseti u sebi. Raširila je noge i i njima obavila njegove kukove polako se spuštajući. Od nesnosne želje jednog za drugim, on se nestrpljivo pridigao, obuhvatajući njena ramena čvrstim rukama i snažno prodro u nju. Uzdasi su ispunili prostoriju, krici su se prolamali kroz vazduh ostavljajući ispunjenu želju, ali ne i ugašenu strast.

Spustila se na njega još uvek ubrzanog daha, ali smirena. Ležali su tako zagrljeni želeći da zadrže trenutke uživanja što duže.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
User avatar
Pješčana
Posts: 8262
Joined: 17 Sep 2011, 22:52
Location: Hrvaška
Contact:

01 Mar 2012, 23:04

četvrta

PJESMA O POSTKOITALNOJ DEPRESIJI

prc!
štrc!!!
šmrc.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
User avatar
Pješčana
Posts: 8262
Joined: 17 Sep 2011, 22:52
Location: Hrvaška
Contact:

02 Mar 2012, 09:59

peta

Susret


U septembru smokve zrele. Otezale od vlastitih sokova jos kratko drze se za grane.
Smokvino stablo nagnulo se naljevo od podzitka,prema uvali. Rijetki setaci krenuli su kucama, uskom asfaltiranom cestom sto je krivudala prema planini.
Stigla je ranije od dogovora u mjesto njihove ceznje. On joj je pripadao po rodjenju i onima koji su pokopani sjeverno, podno crkve, i koja je
pripadala njoj jer je ona pripadala njemu.Naslonila se na podzidak i gledala u male valove koji su ritmicno povlacili naprijed nazad ostavljajuci krivudav trag po
przini plaze na kojoj nije bilo kupaca. Jesen je i oni koji su dolazili vlakom da se nauzivaju ljetnog sunca sada trgaju. Ulicom se sirio miris
grodzdja i dracovih kolaca. Kad su bili djeca brali su ih da bi ih jeli, ali nikad nisu znali jedu li se ili su se stariji salili na njihov racun.

Pogledala je kofer pored nogu joj. Plavo nebo zaplavilo je more tirkiznim odsjajem. U koferu je ponijela plavicasto rublje. Volio je plavu boju rublja i odlucila je da
stvarnost pretvori u plavo.
Na sebi je nosila bjelu haljinu vec po obicaju. Vjetar je postajao jaci i ona odluci krenuti. Cekat ce ga u kamenoj kuci koja je cekala njih cijelu vjecnost.

Lancuni su mirisali na sunce i morsku sol. Utonula je u san obucena u plavo cekajuci jutro kad je rekao da ce doci.

- Bit ces tamo u Septembru?, pitao ju je onako ovlas, ne vjerujuci u mogucnost susreta.
- Bit cu tamo, odgovorila mu je, kao da odgovara sudbini pitanje o vlastitom postojanju.
- Doci ces, da pijemo kavu, pricamo i da napravimo sina?, nastavio je znajuci da ce izazvati bujicu njeznosti i ocekivanja.

-Luda sam za tobom, odgovorila mu je. Doci cu.

Usnula je zrele smokve i ptice koje su letjele zapadno od vinograda. Sanjala ga je kako je naslonjen laktovima na kamen na kojem je sjedio ljeto prije nego sto je otisao na sjever.

U polumraku sobe ocrtavala se muska silueta. Nije znala sanja li .Obucen u mornarski plavu kosulju i bijele lanene hlace stajao je na vratima. Dosao je.

Nasli su se u zagrljaju. Milovala mu je lice, obasula ga poljupcima. Ispreplela mu je prste, gurala se koljenom medju noge mu.
Grlila ga je. Mumlao je od umora i zadovoljstva. Nije mu dozvolila da otkopca remen. To je bio posao koji je namjenila sebi. Gurao ju je prema krevetu prvo njezno zatim snaznije. Opirala se o prsa mu, pokusavajuci otkpcati kosulju nespretnim pokretima prstiju. Potrgala mu je dugmad, rasparala kosulju, presla noktima preko ledja. Kriknuo je od bola i zadovoljstva. Naglo ali njezno koljenom joj je razdvojio bedra i trljao se od njih. Pritisao ju ju uz zid. Drhtala je od zelje da ga potcini kao sto je on cinio njoj. Jednom rukom drzao ju je za zglobove ruku koje je podgiao iznad glave joj dok ju je drugom oslobadjao spavacice. Nije nosila grudnjak i bjelina oslobodjenih grudi ostavi ga prikovanog ali ne zadugo. Pogled mu pade na plavinu koja je prekrivala mali grm i promumlja bezobraznu asocijaciju na uho joj,koje potom prijedje jezikom. Vrisnula je. Noge su se izdanicki sirile. Slobodnom rukom potrgao je plavinu koja se nadje podno nogu joj. Propinjala se na prste. Izvijala kao jegulja. Ostala je naga pred njim kao Boticelijeva Venera. Pustio joj je ruke. Uhvatila ga je za kosu. Sagnuo se upucujuci joj pogled prepun divlje ceznje i glava mu se nasla medju nogama joj. Vrisnula je jos jednom i zarila prste u kosu mu jace. Podigao ju je, naslonio se na zid. Uzeo ju je stojeci. Osjetila je muskost mu na bedri momenat prije nego li se nasao uz glasan uzvik duboko u njoj kao sto su se oboje nasli u dubokoj ljubavi koja ih je spajala.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
User avatar
Pješčana
Posts: 8262
Joined: 17 Sep 2011, 22:52
Location: Hrvaška
Contact:

06 Mar 2012, 23:29

natječaj je završen. možete glasati
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
User avatar
Morticia
Posts: 10250
Joined: 17 Sep 2011, 21:36

07 Mar 2012, 08:54

Nema dvojbe, četvrta! :o

Iako mi je i druga krasna. :top:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
User avatar
Beau
Posts: 7172
Joined: 28 Sep 2011, 10:43

07 Mar 2012, 09:01

Za drugu sam glasala. Sviđa mi se :o
User avatar
Tristana
Posts: 138
Joined: 09 Nov 2011, 17:54

07 Mar 2012, 09:48

druga je krasna, al glasala sam za prvu jer mi je tužna :(
User avatar
blaze
Posts: 2370
Joined: 20 Sep 2011, 23:00

07 Mar 2012, 11:10

glasala sam za četvrtu :)

u natječaju nisam sudjelovala, tako da se nitko ne mora plašiti da će meni dati glas :raspa:
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
User avatar
ElliQuinn
Felis nebulosa
Posts: 5424
Joined: 18 Sep 2011, 11:56
Location: Na raskršću, upravo krećem u svim smjerovima.

07 Mar 2012, 11:31

Glasala sam za četvrtu - duhovita, istinita, potpuna bez mnogo riječi.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
User avatar
Stitch
Head Honcho
Posts: 16389
Joined: 17 Sep 2011, 23:06
Has thanked: 42 times
Been thanked: 31 times
Gender:
Contact:

07 Mar 2012, 15:59

Druga.
Potpisi su za budale.
User avatar
*jezebel*
Posts: 1424
Joined: 20 Oct 2011, 13:56

07 Mar 2012, 16:46

prva. :crying: :crying: :crying: :D
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
User avatar
kukuriku
Posts: 2447
Joined: 20 Sep 2011, 17:27

07 Mar 2012, 20:04

prva.
djeluje mi najiskrenije.
Nek(v)arljiva.
User avatar
Morticia
Posts: 10250
Joined: 17 Sep 2011, 21:36

07 Mar 2012, 20:10

Prva nije erocka priča! :gaah:

Al' istina, tužna je. :(
Mislim da znam i čija je.
A nije Potjehova. :o
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
User avatar
kukuriku
Posts: 2447
Joined: 20 Sep 2011, 17:27

07 Mar 2012, 20:10

Morticia » wrote:Prva nije erocka priča! :gaah:
je.
Nek(v)arljiva.
User avatar
Morticia
Posts: 10250
Joined: 17 Sep 2011, 21:36

07 Mar 2012, 20:13

Nije! :gaah:
Prepuna je tuge da bi bila erotska.

Naravno, može i tuga biti erotična.
Ali ova to nije.
Ova je samo tužna i beznadna. :(
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
User avatar
kukuriku
Posts: 2447
Joined: 20 Sep 2011, 17:27

07 Mar 2012, 20:14

Morticia » wrote:Nije! :gaah:
Prepuna je tuge da bi bila erotska.

Naravno, može i tuga biti erotična.
Ali ova to nije.
Ova je samo tužna i bez nade. :(
kako bez nade.
pa vratijo se, a ona je još tamo. ili sam ja stjupid? :raspa:
Nek(v)arljiva.
User avatar
Morticia
Posts: 10250
Joined: 17 Sep 2011, 21:36

07 Mar 2012, 20:16

Meni je beznadna.
Ne vjerujem u povratke.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
User avatar
kukuriku
Posts: 2447
Joined: 20 Sep 2011, 17:27

07 Mar 2012, 20:18

Morticia » wrote:Meni je beznadna.
Ne vjerujem u povratke.
sto žena, hrpa zubi. :raspa:
Nek(v)arljiva.
User avatar
Morticia
Posts: 10250
Joined: 17 Sep 2011, 21:36

07 Mar 2012, 20:21

Mislim da znam i čija je druga!
Jedva čekam objavu! :lux: :lux:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
User avatar
blue
Asgard
Posts: 3913
Joined: 20 Sep 2011, 10:42

08 Mar 2012, 11:41

kukuriku » wrote:prva.
djeluje mi najiskrenije.
Isto, fakat djeluje iskreno :top: ako je stvarna -svaka čast na hrabrosti :S

Ostale :ne zna: - tekstovni nabrekli penisi, pogledi puni čežnje i slično prestalo me impresionirat nakon srednje škole :zubo:
User avatar
Pješčana
Posts: 8262
Joined: 17 Sep 2011, 22:52
Location: Hrvaška
Contact:

10 Mar 2012, 19:43

Glasanje je završeno, kandidati su sljedeći:
1. karambol
2. ElliQuinn
3. blackcoffee
4. judolino
5. ..autor je odlučio (p)ostati nepoznat..


..što ćemo odsad nadalje navesti u pravilima da nije moguće.

Dakle, pobjednici su
karabol & judolino.
Čestitam pobjednicima, a zahvaljujem svima koji su se potrudili! :lux:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
User avatar
blaze
Posts: 2370
Joined: 20 Sep 2011, 23:00

10 Mar 2012, 22:57

:cerek:
čestitke
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Locked