Lastan » wrote: Ima.
Problem u mirisu i okusu zapravo je stvar prirodnog ili umjetnog dozrijevanja te dohrane.
Mislim da je Götterdämmerung jednom pisala o tome kako, ako jagodama dodaš kalija u pravom trenutku, imat ćeš velike i lijepe plodove s očajnim okusom.
Gotovo je sva hrana genetički preinačena. Samo što su naše starije tehnike lošije i sporije.
Selekcija i hibridizacija također su genetičke modifikacije. Ljudi na to zaboravljaju.
U pravilu je nutritivni sastav jednak ili veći nego kod nemodificirane biljke.
Čitavo je vrijeme poanta modifikacija – više hrane na istom prostoru.
Zajeb je što to više iscrpljuje zemlju, što je uostalom i logično.
Monokultura i plodored nisu nužno vezani.
Jedno je monokultura u smislu velikih područja zasijanih istom kulturom; drugo je monokultura u smislu zanemarivanja plodoreda (potonje se na engleskom zove crop monoculture).
Dakle, nema slabljenja imuniteta, pothranjenosti, i sprege s farmaceutskim kompanijama koje ti daju loše lijekove, kako bi ih još više trošio, i toploj braći uvećavao profit?
Jebote, ja taman pomislio GMO-i i farmaceuti loši dečki, kad ono Supermeni; oće spasti svijet.