Tko financira te pizdarije? Otkud tolika poplava "dokumentaraca" o kojima govore moji inače razumni prijatelji? Čemu toliko nepovjerenje u znanost? Zašto su ljudi generalno toliko blesavi i povodljivi?

Što te to čudi? Ako postoji preskripcija pravog puta onda (može da) postoji i odstupanje.Stitch wrote: ↑26 Aug 2017, 00:52Fascinantno mi je koliko su danas popularne razne teorije urote - te je Zemlja ravna ploča, te holokaust ne postoji, te svijetom vlada šačica bogatih moćnika, te nas truju cjepivima, HAARP-om i česticama iz aviona, te ovo, te ono... Praktički, u sve se sumnja. Veliki prasak, teorija evolucije, teorija struna, spuštanje na Mjesec - sve su to tobože tričarije kojima je čovječanstvo dovedeno u zabludu i skrenuto s pravoga puta.
Nisu to ljudi, to su laici.Tko financira te pizdarije? Otkud tolika poplava "dokumentaraca" o kojima govore moji inače razumni prijatelji? Čemu toliko nepovjerenje u znanost? Zašto su ljudi generalno toliko blesavi i povodljivi?
http://www.reactiongifs.us/wp-content/u ... oo_elf.gif
A oklen ti toliki bager da je poravnjaš? Đe gorivo?I zasto zemlja ne bi bila ravna ploca
Da je Zemlja ravna ploča, mačke bi odavno sve gurnule preko ruba.
A zašto bi, zapravo, trebalo imati povjerenja u znanost? Zato jer nešto empirijski dokazuje? Pa molim, dokaže, pa nakon desetak godina veli - joj, nije baš tak, opalo nam je. otprilike je za vjerovati znanosti kao bilo kojoj muljaži.Stitch wrote: ↑26 Aug 2017, 00:52Fascinantno mi je koliko su danas popularne razne teorije urote - te je Zemlja ravna ploča, te holokaust ne postoji, te svijetom vlada šačica bogatih moćnika, te nas truju cjepivima, HAARP-om i česticama iz aviona, te ovo, te ono... Praktički, u sve se sumnja. Veliki prasak, teorija evolucije, teorija struna, spuštanje na Mjesec - sve su to tobože tričarije kojima je čovječanstvo dovedeno u zabludu i skrenuto s pravoga puta.
Tko financira te pizdarije? Otkud tolika poplava "dokumentaraca" o kojima govore moji inače razumni prijatelji? Čemu toliko nepovjerenje u znanost? Zašto su ljudi generalno toliko blesavi i povodljivi?![]()
Čini mi se da ne shvaćaš kako funkcionira znanost. Ona želi konačne, sveobuhvatne teorije, ali u svakom trenutku zna da zapravo nudi trenutačne definicije, najbolje koje može dati.
Ali vjerujem u ljude s planom i programom.
Ma to ti samo zamišljaš. to je zavjera - vidiš, piceki veselo trčkaraju dok ih ne zakolju, pajceki i kravice i sve to nešto što jedemo - živi ko na azurnoj obali, u slasti i lasti, a onda... ciao ragazzi.Nukac wrote: ↑27 Aug 2017, 10:13Zanimljivo je da je u teorijama zavjere uvijek farmaceutska industrija nesto zlo. I uvijek je znanost zla.
Dok glavni krivac za vecinu bolesti danasnjeg doba ostaje cisti.
A glavni krivac za valjda 90% modernih bolestina je - prehrambena industrija. Aditivi, secer, masnoce, nehumani uzgoj zivotinja, uzgoj biljaka tretiranih herbicidima, pesticidima i ostalim otrovima.
ne slažem se u potpunosti s tobomNukac wrote: ↑27 Aug 2017, 10:34Priprema sokova je jednostavna kemija poznata jos davnih dana, kemicari se odavno ne bave takvim prizemnim stvarima.
Ovisnici o kokakoli su ustvari ovisnici o seceru. Probaj iz prehrane izbacit secer, nakon 2-3 mjeseca prehrane bez secera koka kola ili bilo kakav sok ce ti biti samo grozno slatka tekucina s nekim okusom.
Jer osnovna biologija kaze: okus za slatko se nalazi na vrhu jezika. Ako hiperstimuliras okus za slatko, ostala sranja prodju nezamijeceno.
I ja. Srećom nisam ni bila kokakoličar, ali razumijem da privlači.Nukac wrote: ↑27 Aug 2017, 10:40Ja vec dugo pijem samo vodu, pivo ili vino. Dakem, bez secernih gaziranih sranja. Caj ili kavu bez secera. Isto tako i hranu bez secera.
Koka kola ili bilo kakav sok mi je obicna prezasladjena voda bez nekog okusa.
Niti kola zero ili ona sa stevijom mi nije nista bolja.
Koješta. Ja sam ovisnik o gaziranim pićima. Da još ima kod nas kupiti soda-vode, nitko sretniji od mene.
ne znam za taj delanec, ali kokta i nije ista po sastavu. ni slična.Nukac wrote: ↑27 Aug 2017, 11:00Inace, bez obzira na sve, kokakola ima svoju primjenu kao lijek. Iako puno putujem, nazalost imam relativno osjetljiv zeludac i jako brzo mi neka stvar uzrokuje proljev. Koka kola je prva pomoc i takvim situacijama. Ako je stanje blage naravi, flasica kokakole je najbolji lijek. Provjereno nebrojeno puta.
Takodjer, kad ti zeludac ne moze probavit neku hranu, koka kola i tu pomaze.
Eto. Ali samo orginalna pomaze. Skykola ili kokta tu ne pomazu.
A tek Traubisode...MmeTipfeler wrote: ↑27 Aug 2017, 10:57Koješta. Ja sam ovisnik o gaziranim pićima. Da još ima kod nas kupiti soda-vode, nitko sretniji od mene.