..a unda » wrote:
..ma daj ga ukurac sta ce on nekog testirat. nek testira on sebe, nek sebe kontrolira i svoj libido, samo bi nesto jebo i zderao. ono, titanska posla, jel..

Nek odjebe više. A odjebat će tek iduće godine.

..a unda » wrote:
..ma daj ga ukurac sta ce on nekog testirat. nek testira on sebe, nek sebe kontrolira i svoj libido, samo bi nesto jebo i zderao. ono, titanska posla, jel..
ma nece on odjebat nikad i nikom. ali, nije on sam, ima tu jos planeta, ovoga, onoga, tako da ono, ko ga jebe, ignoriraj ga.
Mace...a unda » wrote:..idem se itat medju macke. pocele su se coporit na krevetu. ocito ce zima bit duga i hladna..
onda je meni saturn u svim kucama i kaznjava me na svim poljimaEks » wrote:
Rekli su mi za Saturn, ali ne mislim na to, reću ti na pp ovo drugo.
Kažu da je Saturn veliki učitelj zapravo i da nas testira koliko smo naučili i onda nagrađuje ili kažnjava. A mensečini da mene stalno kažnjava.Iako, ja zbilja mislim da nisam ovaj put nešto kolosalno fulala pa da me kazni.
moj se jos nije vratio u krevet, spava vec danima u kutiji od cipela sto mu nije uobicajeno, obicno za dan dva izgusa kutiju ali ovu koristi vec desetak dana...a unda wrote:..idem se itat medju macke. pocele su se coporit na krevetu. ocito ce zima bit duga i hladna..
dexter » wrote:
onda je meni saturn u svim kucama i kaznjava me na svim poljimai to vec duze vrijeme.
Ja sam vidjela preslatko prugasto mače kraj faksa.moj se jos nije vratio u krevet, spava vec danima u kutiji od cipela sto mu nije uobicajeno, obicno za dan dva izgusa kutiju ali ovu koristi vec desetak dana.