Meni se nikad ne užegne, držim ga u frižideru na vratašcima di bi tribala stajat jaja. Moja mater tvrdi da se njoj užegne maslac ako ga samo pogleda. Ona ga zbog toga drži u zamrzivaču. Čula sam da ljudi drže maslac u onim fensi posudicama za maslac, čak i izvan frižidera. Sjećam se da je moja baka jednom kupila takvu posudicu i užegnuo joj se maslac iako je bio u frižideru.
Zanima me jeste li se već susreli s ovom problematikom i može li se nešto zaključiti iz svega.
Užegne li vam se ponekad maslac?
- MmeTipfeler
- Posts: 9913
- Joined: 23 Mar 2012, 21:20
Meni nikada. Iz jednostavnog razloga: ne jedem putar.
- Riona
- Posts: 4078
- Joined: 25 Feb 2017, 09:01
- Location: Zagreb
Fako, da ti ja kažem. Onaj plastični, iz dućana, možeš držati u posudici i izvan frižidera, da bude maziv.
Ako si, nedajbože, kupila pravi, onda je a) već užegnut; b) bit će skoro, c) mora biti u frižideru, osim one tri sekunde kad ga mažeš na kruh.
Ako si, nedajbože, kupila pravi, onda je a) već užegnut; b) bit će skoro, c) mora biti u frižideru, osim one tri sekunde kad ga mažeš na kruh.