FABIAN JAKOPETZ all night @ Depo Klub, Zagreb - 21.01.

Muzičari koji piju
Najavljivac
Posts: 5
Joined: 04 Apr 2016, 19:23

FABIAN JAKOPETZ all night @ Depo Klub, Zagreb - 21.01.

Post by Najavljivac » 16 Jan 2017, 20:20

Subota, 21.01.2017. - od 23:00 h

* DEPO klub presents Fabian Jakopetz all night *
-------------------------------------------------------

=> FABIAN JAKOPETZ <=
(Yin Yang Records, Elektrax Recordings)

- https://www.facebook.com/fjakopetz -
- https://www.soundcloud.com/fabian-jakopetz -
- https://www.twitter.com/fabianjakopetz -
- https://www.beatport.com/artist/fabian-jakopetz/118750 -

WARM UP BY: Stefan Knezovic (Deep - Tech set)
-------------------------------------------------------
UPAD: 20 kn do 00:00 h, 30 kn nakon <=
-------------------------------------------------------
FB EVENT: https://www.facebook.com/events/1749117825408590
-------------------------------------------------------

Zašto Fabiana zovu "Techno Maestro"? Zbog čega ga smatraju jednim od najaktivnijih zagrebačkih producenata i DJ-a? Možete saznati već ove Subote jer je najavljen njegov ekskluzivni all night DJ set u kojem će pokazati kalibar svoje izražene umjetničke duše.

Na Techno sceni dominira gotovo 15 godina i na istoj uveseljava već nekoliko rasplesanih generacija. Kako je uvijek željan za napretkom, tako je trenutno najviše fokusiran na internacionalnoj predaji svoje esencijalne glazbene produkcije koju stvara godinama u vlastitom studiu te izdaje na nekim od kultnih izdavačkih kuća poput:

Yin Yang Records, Funk 'n Deep Records, Sony Music Entertainment, Bonzai Records, ZYX Music, Baroque Records, Decide Music Concept, te mnogim drugim.

Njegova karizma i pojava ostavlja dojam istinske ljubavi i strasti te vidljivo iskrene emocije koje plasira putem glazbe. Osjeća čvrstu povezanost, predanost i pripadnost subkulturi u koju je uložio više od pola života. Njegov talent i produkciju su prepoznala i poznata svjetska imena s kojima je surađivao, što ga stavlja u poziciju jednog od rijetkih hrvatskih umjetnika koji su imali priliku surađivati sa ozbiljnim "facama" od kojih su neki dobili ili bili nominirani za "Grammy". Elita o kojoj govorimo su:

Tiesto, Eddie Amador, Spartaque, Oliver Moldan, Jerry Ropero, AnGy KoRe, Daniele Petronelli, Balthazar & JackRock, Ali Wilson, Airwave, Arkatec - Thomas Penton, Pierre Deutschmann, Dolby D, Darmec, Mark EG, Robin Hirte, TKNO, Mario De Bellis te mnogi drugi...

Što više reći? Mislimo da je sve jasno, a svaka druga riječ je suvišna. Ako imate interes prema ovom eventu te da se isplešete do zadnjeg atoma snage, onda je Vaš pravac i destinacija zagrebački klub Depo. Vidimo se na flooru! ;)