FABIAN JAKOPETZ all night @ Nina Boat Club, Rijeka - 17.12.

Muzičari koji piju
Najavljivac
Posts: 5
Joined: 04 Apr 2016, 19:23

FABIAN JAKOPETZ all night @ Nina Boat Club, Rijeka - 17.12.

Post by Najavljivac » 16 Dec 2016, 01:52

subota, 17. 12. od 23:00 h - NINA Boat Club - Klub NINA2
-------------------------------------------------------
exclusive all night DJ set by:

=> FABIAN JAKOPETZ <=
(Yin Yang Records, Elektrax Recordings, G2)
www.fabianjakopetz.com
www.facebook.com/fjakopetz
www.soundcloud.com/fabian-jakopetz
www.twitter.com/fabianjakopetz
www.beatport.com/artist/fabian-jakopetz/118750

warm up by:

=> LABOZZ <=
(Pure Underground Rijeka)

-------------------------------------------------------
UPAD: 30 kn
-------------------------------------------------------
=> PRVIH 50 čagera dobiva CD na poklon - mix od Fabe! <=
-------------------------------------------------------
FB EVENT: https://www.facebook.com/events/879890005480597
-------------------------------------------------------

"Techno Maestro" kako ga neki vole zvati, jedan je od najaktivnijih zagrebačkih producenata i DJ-a koji ovim povodom najavljuje svoj ekskluzivni debitantski all night DJ set. Ovim putem poziva sve ljude iz Rijeke koji su željni plesa da se priključe glazbenom putovanju koje će se bazirati na povijesnom presjeku elektroničke glazbe od njenih samih početaka i kultnih klupskih klasika koji su obilježili jednu eru i razvitak plesne scene, pa sve do današnjih epskih vožnji koje će Vas povesti na nezaboravnu ekskurziju vođenu pod palicom jedne izražene umjetničke duše.

Fabian je na Techno sceni preko jedne dekade i kroz istu nam je pružio mnogo plesnih i emotivnih zadovoljstava. S obzirom da je zadnjih godina u potpunosti prešao u profesionalni svijet produkcije elektroničke glazbe i izvedbe u živim okolnostima, ovim povodom će kroz svoj DJ mix predstaviti i svoju esencijalnu glazbenu produkciju koju stvara godinama u vlastitom studiu i izdaje na nekim od kultnih izdavačkih kuća poput:

Yin Yang Records, Funk 'n Deep Records, Sony Music Entertainment, Bonzai Records, ZYX Music, Baroque Records, Decide Music Concept, te mnogim drugim.

Svojom karizmom, pojavom i ljubavlju prema glazbi pokazuje svoju strast, iskrene emocije prema glazbi, te predanost osjećaju pripadnosti jednoj subkulturi u koju je uložio više od pola života. Njegove kvalitete i talent prepoznala su poznata svjetska imena s kojima je surađivao, što ga stavlja u poziciju jednog od rijetkih hrvatskih umjetnika koji su imali priliku surađivati sa ozbiljnim "facama" od kojih su neki dobili ili bili nominirani za "Grammy". Elita o kojoj govorimo su:

Tiesto, Eddie Amador, Spartaque, Oliver Moldan, Jerry Ropero, AnGy KoRe, Daniele Petronelli, Balthazar & JackRock, Ali Wilson, Airwave, Arkatec - Thomas Penton, Pierre Deutschmann, Dolby D te mnogi drugi...

Što više reći? Mislimo da je sve jasno, a svaka druga riječ je suvišna. Ako imate interes prema ovom eventu, te da se isplešete do zadnjeg atoma snage, onda je Vaš pravac i destinacija Nina Boat Club. Vidimo se na flooru! ;)User avatar
Šabović Adis
Inventar
Posts: 3993
Joined: 22 Aug 2015, 20:45
Location: Sarajevo

Post by Šabović Adis » 16 Dec 2016, 03:59

Najs.
A znal' šta od Kraftverka svirat'? :confused:
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko: