24-10-2014 - ASTRALIS Teamwork @ Kino Klub, Zagreb

Muzičari koji piju
origigipromotion
Posts: 157
Joined: 25 Sep 2012, 05:36

24-10-2014 - ASTRALIS Teamwork @ Kino Klub, Zagreb

Post by origigipromotion » 24 Oct 2014, 00:25

Image

ASTRALIS TEAMWORK
w/ KODRA (Makedonija); YVANN; ASTRALIS TEAM (Go Cut & Ludvig)
KINO KLUB Jadran Film | Oporovečka 12 | Zagreb | Ulaznice: http://goo.gl/BhtKwL
Petak - 24.10.2014. | FB event: http://goo.gl/Zv1XIs

Nakon 5 mjeseci stanke, Astralis se vraća u Kino Klub, lokaciju sa najboljom akustikom u Zagrebu i predstavlja večer uz 100% Psy Trance produkciju!

U velikoj dvorani prostora Kino Klub – Jadran Film, Astralis Team predstavlja večer uz 100% Psy Trance produkciju, kao što i najavljuje njihov mix koji je osvojio prvo mjesto u tri kategorije na portalu Mixcloud. Podnaslov događaja je Teamwork, a ime predstavlja glavni ključ uspjeha klupske večeri Astralis koja je na vrlo trendovskoj sceni elektroničke glazbe opstala već gotovo 17 godina, ponajviše zahvaljujući vjernoj publici koja ih prati bez obzira u kojem prostoru se nalaze.

Uz glazbu sa novih Astralis glazbenih ljestvica i liste klasika gosti će se zabavljati u društvu legendarnog Astralis Teama (Go Cut & Ludvig), a glavni gost ovog cjelonoćnog događaja bit će Voislav Trajkovski–Kodra. Osim Kodre, party će svojim nastupom začiniti i Yvann, pobjednik DJ natjecanja u organizaciji Kulture Future – udruge umjetnika novog doba, koji je upravo predstavio svoj novi mix pod imenom Trip to Astralis (episodethree).

MIXEVI - GLAZBA:
Astralis Team 100% psy -
Astralis Team 101% psy -
Yvann - Trip to Astralis (episode three) -
Kodra - https://soundcloud.com/voislav-trajkovski

ASTRALIS - INSTITUCIJA
https://www.facebook.com/AstralisInstitucija