14-06-2014 - OPA (Omladinska Plesna Akcija) @ Pogon/Močvara

Muzičari koji piju
origigipromotion
Posts: 157
Joined: 25 Sep 2012, 05:36

14-06-2014 - OPA (Omladinska Plesna Akcija) @ Pogon/Močvara

Post by origigipromotion » 06 Jun 2014, 03:43

Image

OPA (Omladinska Plesna Akcija)
Zagrebačka klupska scena za pomoć poplavljenim područjima
SUBOTA 14.06.2014. | 16-07h | Pogon Jedinstvo & Klub Močvara
Ulaz slobodan do 21 sat. Od 21 sat cijena ulaznice je 30kn, od ponoći je 40kn.
Sav prihod ostvaren od prodaje ulaznica i pića bit će upućen stradalima u poplavama.
INFO: http://wp.me/p3YK9G-1fU | FB event: http://bit.ly/omladinska_plesna_akcija


U Pogonu Jedinstvo i klubu Močvara na Trnjanskom nasipu, 14. lipnja od 16 sati pa sve do 7 sati ujutro, na tri pozornice, više od 30 zagrebačkih glazbenih kolektiva, glazbenih organizacija, izdavačkih kuća i klubova s preko 50 DJ-a, VJ-a i MC-a udružit će se u jedinstvenoj akciji čiji će sav prihod ostvaren od prodaje ulaznica i pića biti upućen stradalima u poplavama.

Voda je u zadnjih nekoliko tjedana poplavila cijelu regiju katastrofom i još jednom Balkan je zavijen nesrećom. Ljudi su ostali bez članova obitelji, bez domova, bez sredstava za normalan nastavak života. Ipak, uz svu katastrofu koju i dalje pratimo, poplava je na površinu izbacila i jednu, nažalost, zaboravljenu, divnu stvar – ponovno je isplivao duh jedinstva među ljudima.

Članovi Omladinske Plesne Akcije vas pozivaju da predate svoje ruke i noge u plesu za pomoć onima koji su ostali pod vodom.

Omladinsku plesnu akciju čine sljedeće omladinske plesne jedinice:
Blackout, Breaking Point, Burek, CFSN, ChewTheFat!CRO, Crobot Crew, Cycle, Dirty Beatz, DMSR, Ekstrakt, Elemental (Remi & Shot), Hip Hop Unity, House is OK, JabbaTon, LED, Machine Whisper, Ministarstvo psihodelije, No Behaviour, Oddvod, Phat KSET, Pistolero, Pitch, Pozitivan ritam, Program, R808, Radio Student, Seasplash, Sicko Disko, Sirup, Stereo Studio, Technology, Trip To Zion, UES, Volumen, Zero Show, Zion Radio Sound, Živa muzika…

Za vizualizacije i scenografiju bit će zaduženi onoxo, LIIK, i.m. klif i Ivy dok je vizualni identitet akcije osmislio dizajnerski studio đukićpavlović.

U 16 sati kreće popodnevni program na terasi kluba Močvara, od 21 sat program počinje u Močvari, od 22h u Pogonu Jedinstvo. Detaljan lineup i sve omladince koji će zasukati rukave za DJ pultom objavljujemo uskoro.

Ulaz je slobodan do 21 sat. Od 21 sat cijena ulaznice je 30 kuna, od ponoći je 40 kuna.
Sav prihod ostvaren od prodaje ulaznica i pića bit će upućen stradalima u poplavama.

Organizator:
Zagrebačka klupska scena uz pomoć Pogona – zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade i kluba Močvara

Linkovi:
http://www.upogoni.org/
http://www.mochvara.hr/
http://www.uesmag.com/