Emisije na zahtjev (HRT)

Koliko para, toliko muzike
User avatar
elma
Posts: 2389
Joined: 02 Feb 2013, 01:33

Emisije na zahtjev (HRT)

Post by elma » 24 May 2013, 23:16

Dakle, emisije s HRT-a se mogu gledati naknadno na njihovoj stranici.
Samo me muči jedna stvar, ne znam je li vrijedna otvaranja teme :zubo:, ali nisam znala gdje pitati... Šalju li ljudi te zahtjeve ili oni automatski postave emisiju nakon što je prikažu na televiziji? I mogu li ja njima poslati zahtjev za nekom starom epizodom koja nije objavljena trenutno na njihovoj stranici? I gdje to mogu poslati?

HvalaWhereabout
Posts: 1118
Joined: 18 Sep 2011, 13:19

Post by Whereabout » 25 May 2013, 17:08

Objavljuju ono što su oni predvidjeli za naknadno prikazivanje i te emisije bi trebale sadržavati sve epizode. Ako je neka epizoda preskočena, to bi valjda trebali staviti ako im skreneš pažnju na to. Ne znam bi li trebali (trebalo bi vidjeti zakon o javnoj televiziji) na zahtjev dati i neku od drugih emisija iz svoje produkcije (strane vjerojatno ne, zbog prava). Mislim da bi prema odnosu s pretplatnicima koji financiraju tv trebao biti neki pravilnik o tome, ali ne znam uvjete ni kome se javiti (probaj na neki opći mail redakcije, arhive, postprodukcije, tako nečeg).


.

User avatar
nina williams
Posts: 2925
Joined: 13 Oct 2011, 18:01

Post by nina williams » 12 Nov 2013, 23:26

Nije mi baš upis jako vezan uz temu, al jedino se ovdje spominje HRT u naslovu. Možda sam trebala otvorit novu, al ne da mi se.
Enivejz, muči me nešto, razljutilo me čak, a ne znam dobro artikulirat ni šta je to. I sama sam doma i nisam imala volje davit ljude na telefon o tom, pa ću,eto, vas. :zubo:
Jeste li gledali Dnevnik na hateveju 1 danas? (Oni što ide u pola osam.) Prvo su ga drvili 10-ak minuta o Nadanu, tj. fino su dizali hajku dok se zec već vrtio na ražnju...o ljudska bijedo, uvik li izviriš kad je sigurno :crying: ...a onda je išo prilog o n-tom skidanju/razbijanju dvojezične ploče u Vukovaru. Ovi put nije se razbila samo ploča, malo su se razbijali i ljudi...i ono što me izbacilo iz takta događa se na 11:17 http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_t ... d7f45f87cb...ono je krv koju neko mopom ispire s ulice. U Dnevniku. :mad:
Bezvezno je, tendenciozno, bespotrebno. Zar ta emisija ne bi trebala imat neki nivo, šta im je ovo trebalo, soribatjebiga, al, kolko se ja sjećam, uza sva strančarenja koja su ga znala okaljati...ovako niskim strastima nije se podlijegao.
Uopće mi za ovu priču nije bitno šta se tamo desilo, u predhodnoj rečenici ne potežem pitanje politike nikako drugačije nego kao kriterij niskosti. Hoću reć da je komotno mogla bit u pitanju prometna nesreća, nije važno o čemu je riječ, nevolja je u onom mopu i razmuljavanju krvi po kanalu za kišnicu u 'udarnom terminu'.
Kakav jebeni diletantizam, s pretplatom koju jim plaćamo trebali bi prvo kupit ukus. :mad:

Ma ono što oću reć je da jim jedna Helga Vlahović ziher ne bi čitala tekst na onu snimku. :rozi: