Morticia » wrote:Naravno da šunka ima kost.
Ovo me sjetilo na ono kako mlijeko dolazi iz tetrapaka.
Ček, zadnja slamka spasa: može li to na slici proć pod pršut kad se jače osuši ili šunka u svakom slučaju ima kost? (reci da je pršut )
Morticia » wrote:Naravno da šunka ima kost.
Ovo me sjetilo na ono kako mlijeko dolazi iz tetrapaka.
To dobiješ kad šunkica obuje mrežaste čarape.
Nemam pojma, pretpostavljam da je to šunka odvojena od kosti.
Jel to onda Emer proizvodi?Morticia » wrote:
Nemam pojma, pretpostavljam da je to šunka odvojena od kosti.
Ne, on radi suprotno.
Šta on ima kost tamo?Morticia » wrote:Gura kost u meso?
Ne znam što će još ispast od mene danas, vidjet ćemo.E moja ti, nije ti danas dan, a?
Bolje da ne znaš.
Zavist ti je to, papričice. Čista zavist. Za dobrom se šunkom prašina diže.Chilimama » wrote:Jel ova šunka neki simbol nevjere pršutoljubaca i njihove mračne tajne narezivanja kuhane šunke u mrežici i kad nije uskrs?
pitam samo
Ja to gledam ovako. Zašto su ljudi smislili kulen, hrenovke, šunku, parizer ... ? Zato jer su im valjali. Bilo im je dobro. (Ne ulazim sad u to koliko su se recepti s prolaskom vremena pokvarili pa su neki od tih proizvoda danas ubibože. Kad su ih ljudi izmislili, svi su ti proizvodi bili fini. Ukusni. Mmmmmm...) I sad... žali bože s visoka, niz nos, gledati na bilo koji od njih. Hjoj, dobar je svaki kad se napravi kako valja. Još kako!!! Samo ipak, treba znati gdje treba stati. Zbog, štajaznam, kila, kolesterola, mrkih gnjevnih kobasičara... Ak me bereš.Chilimama » wrote:Znaš, kad smo kod delicija, jel..ako nisi probao, ( mislim ja ti, on, mi bilo ko) ne možeš kritizirat da ne valja ..
Ma jasno mi je kad voliš kulen da ne možeš reć da je jednako ko hrenovka ili kad ti je šunka slatka da je parizer isto dobar...Možeš reći jedino da paziš na prehranu i da biraš određene specijalitete, ak me bereš
No, pa to kažem...cijeniš li pristup gurmana koji ti nudi specijalitet i svoju deliciju, a usudiš li se i s kuharom ili majstorom kobasičarem prozborit pa u toj razmjeni recepata, lako utvrdiš da bi bilo zgodno probat i taj specijalitet, ali ne moraš, samo ne s gnušanjm odbit..ak me bereš..Emericzy » wrote: Ja to gledam ovako. Zašto su ljudi smislili kulen, hrenovke, šunku, parizer ... ? Zato jer su im valjali. Bilo im je dobro. (Ne ulazim sad u to koliko su se recepti s prolaskom vremena pokvarili pa su neki od tih proizvoda danas ubibože. Kad su ih ljudi izmislili, svi su ti proizvodi bili fini. Ukusni. Mmmmmm...) I sad... žali bože s visoka, niz nos, gledati na bilo koji od njih. Hjoj, dobar je svaki kad se napravi kako valja. Još kako!!! Samo ipak, treba znati gdje treba stati. Zbog, štajaznam, kila, kolesterola, mrkih gnjevnih kobasičara... Ak me bereš.
Jezik mi se osušio ako to učinim. Svakome svoje.Chilimama » wrote: Oću reć, ne moraš jst, jel...ali ni ne kritiziraj...