Moja je zena pristala tek 21.dan, da me skine s kurca

A ova tema je zato, jer mi je pun kurac otvarana politickih tema

Zaposlena.
Ne pamtim tako davno ali mi se cini da im je uvijek predugo trebalo.miky0 » wrote:Dakle, pitane je vrlo jednostavno, koliko vam je trebalo vremena dok niste uspjeli svoje danasnje partnerice nagovorit na spoj?![]()
![]()
Moja je zena pristala tek 21.dan, da me skine s kurca(nije uspila
)
A ova tema je zato, jer mi je pun kurac otvarana politickih tema
Kako sam zaboravija na ovo odgovoritBara huda » wrote: Ne pamtim tako davno ali mi se cini da im je uvijek predugo trebalo.![]()
A kako je sad miki?
Jel te zena skinula s kurca ili se jos drzi?
Možda bi bio uspješniji da si manje škrtmiky0 » wrote:Dakle, pitane je vrlo jednostavno, koliko vam je trebalo vremena dok niste uspjeli svoje danasnje partnerice nagovorit na spoj?![]()
![]()
Moja je zena pristala tek 21.dan, da me skine s kurca(nije uspila
)
Eh, ne znaš ti, al Miki ti je, navodno, mnogo jak po tizim pitanjima.
Neznam to, al vidim da se mnogo trudi
Najs.judolino » wrote:Meni i Letećoj je prvi susret bio prvi spoj.
Slučajan susret
Ti si kvarknut. Ti bi to pospajao na istu maticnu i uzivao u performansama na raznim levelima.Quark » wrote:meni to sasma u redu
Ovo bi dobro sjelo na temu "postoje li zaista monogamni muškarci".karambol » wrote:"Ako se bojite da prema ženama sirotama nećete biti pravedni, onda se ženite onim ženama koje su vam dopuštene, sa po dvije, sa po tri i sa po četiri. A ako strahujete da nećete pravedni biti, onda samo sa jednom; ili - eto vam onih koje posjedujete."
![]()
Nije.haram wrote:Ovo bi dobro sjelo na temu "postoje li zaista monogamni muškarci".
Jel to iz Biblije ili Kurana?
Priznaj, došao si ovamo tražiti komade?
Potreba (čak i za komunikacijom) je ključna stvar! Sramežljivost tad ne igra nikakvu ulogu.