Jeste li submisivni ili dominantni?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
visekratni klon
Posts: 7628
Joined: 14 Aug 2013, 23:19

Re: Jeste li submisivni ili dominantni?

Post by visekratni klon » 14 Oct 2014, 16:11

A jebote pitanja. To je kao da amnestiraš Hitlera odgovornosti za nacizam zbog one vojske jadnika što su ga pratili i slijepo sig heilali.nodens
Posts: 3045
Joined: 09 Dec 2011, 17:15

Post by nodens » 14 Oct 2014, 17:16

visekratni klon wrote:A jebote pitanja. To je kao da amnestiraš Hitlera odgovornosti za nacizam zbog one vojske jadnika što su ga pratili i slijepo sig heilali.
Argumentum ad Hitlerum. :rofl:

Kad Željka bude odgovorna za pokolj X milijuna Židova (ili čak gejeva, evo :rofl: ) - ili za svjetski rat u kojem izgine 60 milijuna ljudi... onda će ti ta usporedba bit suvisla.Jesi li ti možda 'dominantna'? :rofl:visekratni klon
Posts: 7628
Joined: 14 Aug 2013, 23:19

Post by visekratni klon » 14 Oct 2014, 19:20

Ne, usporedba stoji zbog banalnosti zla koje je bilo prisutno i u naci njemačkoj za vrijeme drugog svjetskog i u prepisivanju definicije u Ustav pogonjeno gotovo isključivo mržnjom ili glupošću, ako ne i oboje.

Postoji više stupnjeva, nije se netko samo jednog dana odlučio pobiti Židove, jebote. :facepalm: Prvo se stvara nepoželjna klima (oni vam se rugaju, oni vam napadaju vaše svetinje, oni vam otimaju koješta, oni napadaju vaše porodice) i tako sve počinje... To što ŽM neće stići dotle vjerojatno ne znači da ne bi bila sposobna i da njena ideja ne nosi klicu nacističke isključivosti.

Argumentum ad Hitlerum je kraj rasprave kad se radi o nečem posve nepovezanom s Hitlerom tipa ne znam rasprave o pušačima, ali ovdje ima itekakve jasne poveznice baš kao što pozdrav notornog Joea ima poveznice sa nacističkim pozdravom.
Last edited by visekratni klon on 14 Oct 2014, 19:28, edited 3 times in total.visekratni klon
Posts: 7628
Joined: 14 Aug 2013, 23:19

Post by visekratni klon » 14 Oct 2014, 19:23

I ne, nisam dominantna. :ne zna:User avatar
..a unda
Undaminator
Posts: 21128
Joined: 18 Sep 2011, 16:27

Post by ..a unda » 14 Oct 2014, 19:28

nodens wrote:Drugo, mnogo važnije - Ž.M. ne mijenja Ustav, nego pokreće inicijativu na kojoj fuckin' građani mijenjaju Ustav onako kako ih većina odluči. Ne može Željka samoinicijativno promijeniti Ustav.
..ne, ja ga mijenjam kako mi cefne. :zubo:

ustvari, ne mijenja ona ustav. ne mijenja ni crkva ustav. ne mijenjau ni gradjani ustav..sve je to kriv onaj leptir u mandzuriji.. :D

na kraju ce ispast da sam ja promijenio ustav. :D

kao ne mijenja kad mijenja. i to ne markicka, nego crkva. cuj, da ne mijenja..ona jadna nsita ne radi, ona je samo pokrenula iniciajtivu. meko isto nista nije radio, samo je cuo glasove, a on je samo pritisnuo okidac.. :D


da, i markicka je dominatna. ono, lateks, bic i tako to.. :kokice:User avatar
..a unda
Undaminator
Posts: 21128
Joined: 18 Sep 2011, 16:27

Post by ..a unda » 14 Oct 2014, 19:36

nodens wrote:
Argumentum ad Hitlerum. :rofl:

Kad Željka bude odgovorna za pokolj X milijuna Židova (ili čak gejeva, evo :rofl: ) - ili za svjetski rat u kojem izgine 60 milijuna ljudi... onda će ti ta usporedba bit suvisla.
di ti vidis ovdje argmentum ili sta li je.. redukcijo..

usporedba je sasvim na mjestu. hitler je inicirao, narod je samo prigrlio i razvijao nacizam. eto.

pa ono, mozemo se i s tim slozit, nemam nista protiv.

naravno da je hico kao i markicka, tj dominatnan, lateks, bic i tako to.. :D

ok, pola sata, onda ide dole, staklo, gledanje, itd.. :Dnodens
Posts: 3045
Joined: 09 Dec 2011, 17:15

Post by nodens » 15 Oct 2014, 02:46

visekratni klon wrote:Ne, usporedba stoji zbog banalnosti zla koje je bilo prisutno i u naci njemačkoj za vrijeme drugog svjetskog i u prepisivanju definicije u Ustav pogonjeno gotovo isključivo mržnjom ili glupošću, ako ne i oboje.
Mislim da je bolje da ne odgovorim ništa na ovo...

visekratni klon wrote:Postoji više stupnjeva, nije se netko samo jednog dana odlučio pobiti Židove, jebote. :facepalm: Prvo se stvara nepoželjna klima (oni vam se rugaju, oni vam napadaju vaše svetinje, oni vam otimaju koješta, oni napadaju vaše porodice) i tako sve počinje... To što ŽM neće stići dotle vjerojatno ne znači da ne bi bila sposobna i da njena ideja ne nosi klicu nacističke isključivosti.
Kad malo bolje razmislim, ni na ovo....

visekratni klon wrote:Argumentum ad Hitlerum je kraj rasprave kad se radi o nečem posve nepovezanom s Hitlerom tipa ne znam rasprave o pušačima, ali ovdje ima itekakve jasne poveznice baš kao što pozdrav notornog Joea ima poveznice sa nacističkim pozdravom.
Nema poveznice ni jedno ni drugo. No zbilja ovo nije tema za takva prepucavanja. :zubo:

visekratni klon wrote:I ne, nisam dominantna. :ne zna:
Inače, to sam pitao čisto u očajničkom pokušaju da se vratim na temu. Jeb'la te Markića i Hitler zajedno, menage-a-trois.nodens
Posts: 3045
Joined: 09 Dec 2011, 17:15

Post by nodens » 15 Oct 2014, 03:02

..a unda wrote:..ne, ja ga mijenjam kako mi cefne. :zubo:

ustvari, ne mijenja ona ustav. ne mijenja ni crkva ustav. ne mijenjau ni gradjani ustav..sve je to kriv onaj leptir u mandzuriji.. :D

na kraju ce ispast da sam ja promijenio ustav. :D
Misli ti lete čudno i nepovezano. Ustav ne mijenjaš ni ni, ni Markićka, ni Crkva - nego građani. A neki pojedinci (npr. zloglasna ŽM) samo pokreću inicijativu da se građane uopće pita treba li mijenjati Ustav. No samoinicijativno ga promijeniti ne mogu. Što se mene tiče, jedini problem s tom shemom jest prag; po meni bi za promjenu Ustava trebalo glasati 50% svih upisanih birača, bez obzira na izlaznost.

Dakako, za situaciju gdje već i 15-tak % građana de facto mogu promijeniti Ustav, kriva je vlast kojoj je takva situacija bila zgodna kad se trebalo uguziti Europi. No to sve skupa nema veze s činjenicom da Markićka ne može 'promijeniti Ustav' nikako, a kamoli 'kad joj se ćefne'. Tvoje halucinacije slabo mijenjaju tu činjenicu.

..a unda wrote:kao ne mijenja kad mijenja. i to ne markicka, nego crkva. cuj, da ne mijenja..ona jadna nsita ne radi, ona je samo pokrenula iniciajtivu. meko isto nista nije radio, samo je cuo glasove, a on je samo pritisnuo okidac.. :D
Ustav mijenjaju građani na referendumu. To što ti građani mogu biti pod bezbroj svjesnih i nesvjesnih utjecaja, totalno je nebitno za priču. Tvrditi da 'Crkva mijenja Ustav' bi bilo slično kao da tvrdiš da 'američke serije mijenjaju Ustav', jer npr. utječu na mišljenje građana. Ili evo, M. Babić mijenja Ustav. :rofl:

..a unda wrote:usporedba je sasvim na mjestu. hitler je inicirao, narod je samo prigrlio i razvijao nacizam. eto.
Usporedba ruši meni dosad poznati rekord nebuloznosti kojekakvih usporedbi. S obzirom kakve sam sve usporedbe vidio na forumima, to je poprilično dostignuće.


BTW, jesi li ti dominantan ili recesivan, tj. submisivan? :rofl:User avatar
Leteća
babin nakurnjak
Posts: 2531
Joined: 26 Sep 2011, 13:25
Location: Welt am Draht

Post by Leteća » 06 Jan 2017, 13:33

Ni jedno ni drugo. Igre moći su mi beskrajno dosadne. Ali nastrana jesam. Kad čujem za Željku M. ili Zrinku K. postajem sadist. :kava:


Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!