Recimo,
Zagreb
- Gustafi u tvornici danas 11.11.
- TBF u Domu sportova u subotu 12.11.
- na velesajmu
Interliber 8-13.11.
Info 9.-12.11.
Zimski show 10.-13.11.
Dopunite

Jel valja? esi bila? Planiram otić, da znam čemu se nadat.Pješčana » wrote:ok, nije koncert
ako kog zanima, u MUO je zanimljiva izložba Simboli luksuza
da vidite što se pred par stoljeća smatralo vrhuncem luksuza
Bit će posjećenoPješčana » wrote:bila sam, meni je ok. nije velik broj izložaka, ali ja sam prvo razgledala cijeli muzej+ fotografije .
sama izložba je dobro napravljenja, u mraku, samo su iza stakla izložci pod osvjetljenjem, sve je to zlatno i srebrno.
mene se dojmio dio sa atniknim novčićima. naime, u renesansi su ,kao vrhunac, na zlatne pokale dodavali antikne novčiće koje bi našli( u to vrijeme započinje i interes za antiku). tek kasnije su antikne novčiće zamijenili standardnim koje su stavljali na te pokale.
Ovdje treba uvesti "like" button pod musvrrrlet » wrote:Ma je... da ne bi. Uoči izbora idu djeci organizirati milenijsko čitanje bajki.Mogli su im jednostavno upaliti televiziju. Kosoružica, Kerumeljuga, Milanović i sedam patuljaka, Glavaš i četrdeset hajduka, Šeksokio, Miroslav Tuđman ubija zmaja...
Odooooh.blaze » wrote:za gladuše oko Trga - Jedi što vrijedi, porcija 5 kn
Bila, vidjela, pojela nisam. Za tu vrstu inćuna ne bih čekala sat vremena.Margarita » wrote: Odooooh.
vrrrlet » wrote:Ma je... da ne bi. Uoči izbora idu djeci organizirati milenijsko čitanje bajki.Mogli su im jednostavno upaliti televiziju. Kosoružica, Kerumeljuga, Milanović i sedam patuljaka, Glavaš i četrdeset hajduka, Šeksokio, Miroslav Tuđman ubija zmaja...