Koristite li Vegetu?

Žlicu, žlicu nam dajte, jer utjehe nema u vodi

Koristite li Vegetu?

Da
13
48%
Ne
14
52%
 
Total votes: 27
User avatar
ombia
Posts: 4628
Joined: 25 Nov 2011, 23:31

10 Feb 2012, 12:41

judolino » wrote: Eto, u tome je problem.
Kad zakolješ turopoljsku svinju koja je zujala po šumi i hranila se prirodnom hranom, njena je rebra zločin kvariti kojekakvim glupostima. Samo sol i papar - i točka!
S druge strane, ishrana koncentratom jako se osjeti baš u masnim rebrima (kao i svom drugom masnom tkivu).
Rebra kojima treba vegeta su kurac, a ne rebra.
:S :S amen, citam pitanje od Glo i mislim, sta?

I ona post iza toga o piletini. :S


User avatar
karambol
Posts: 8110
Joined: 09 Jan 2012, 12:55

10 Feb 2012, 12:45

ombia » wrote:
:S :S amen, citam pitanje od Glo i mislim, sta?

I ona post iza toga o piletini. :S

Istina, istina.... :S
Ja cijeli život sanjam kako odlazim uz rijeku starim parobrodom koji vozi sol
I da nosim jednu davnu nikad prežaljenu ljubav tanku, dugačku cigaru i par mamuza od zlata...
User avatar
ali
Posts: 4909
Joined: 22 Sep 2011, 10:31

10 Feb 2012, 12:47

Meni su prsa s roštilja zakon :klopa:
Ali moraju biti dobro začinjena, a tu mi vegeta paše. I puno ružmarina :S

Inače volim i ostalo meso, dapače. I za njega mi je bitno samo da je popapreno prije pečenja ako nije iz paca.
User avatar
Morticia
Posts: 10250
Joined: 17 Sep 2011, 21:36

10 Feb 2012, 12:49

Meni su prsa najbolji dio roštilja. :klopa:
Kad su fino napacana, po mogućnosti cijelu noć prije pečenja.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
User avatar
ali
Posts: 4909
Joined: 22 Sep 2011, 10:31

10 Feb 2012, 12:53

Morticia » wrote:Meni su prsa najbolji dio roštilja. :klopa:
Kad su fino napacana, po mogućnosti cijelu noć prije pečenja.
Pa jebeš pac koji je star sat dva :S
User avatar
vrrrlet
Posts: 4029
Joined: 22 Sep 2011, 13:16

10 Feb 2012, 12:56

Glo » wrote:
on zna napraviti samo blatnu tortu :cerek:
Nije istina. :o Radim i pite i razna tijesta. I gomilu specijaliteta od djetetine.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Glo
Posts: 528
Joined: 19 Oct 2011, 08:52

10 Feb 2012, 14:35

ombia » wrote:
:S :S amen, citam pitanje od Glo i mislim, sta?

I ona post iza toga o piletini. :S
:misli: molim?


vrrrli, to sam htjela znati, ali nisam htjela izravno pitati :zubo:
User avatar
vrrrlet
Posts: 4029
Joined: 22 Sep 2011, 13:16

10 Feb 2012, 16:13

Glo » wrote: :misli: molim?


vrrrli, to sam htjela znati, ali nisam htjela izravno pitati :zubo:

Odlučila si skuhati jedno od djece? To je vrlo dobra recesijska odluka. I ukusna nadasve.

Ako ćeš kuhati djevojčicu (ne doktorku :nono:), prije je moraš dobro izlemati, jer su djevojčice žilavije.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
User avatar
karambol
Posts: 8110
Joined: 09 Jan 2012, 12:55

10 Feb 2012, 16:15

m.za » wrote: Pa jebeš pac koji je star sat dva :S
Ima i takvih i dobri su....ne mora se meso ubijat u pacu da bi bilo ukusno...Image
Ja cijeli život sanjam kako odlazim uz rijeku starim parobrodom koji vozi sol
I da nosim jednu davnu nikad prežaljenu ljubav tanku, dugačku cigaru i par mamuza od zlata...
User avatar
ombia
Posts: 4628
Joined: 25 Nov 2011, 23:31

10 Feb 2012, 18:05

Glo » wrote:đepika radije otišao nego da me izvređa :zubo:



nego, kad radite spareribs, stavljate li vegetu ili samo gutaminat? :zubo:
Kako sta Glo? Ovo gore. ;)
Glo
Posts: 528
Joined: 19 Oct 2011, 08:52

10 Feb 2012, 23:41

I dalje ne kužim. :o

:zubo: Jel' to što sam malčice trolala, ili što mi je bio fora Đep'kin tipfeler? Ili da nije do bbq sosa? :ne zna:
User avatar
ombia
Posts: 4628
Joined: 25 Nov 2011, 23:31

11 Feb 2012, 13:33

Glo » wrote:I dalje ne kužim. :o

:zubo: Jel' to što sam malčice trolala, ili što mi je bio fora Đep'kin tipfeler? Ili da nije do bbq sosa? :ne zna:
Otku da znam da si trolala, cudilo me da bi ista od otg islo na rebrica fina :zubo:
Pogotovo jer su ti na zo sasvim ozbiljno i odgovorili.
Glo
Posts: 528
Joined: 19 Oct 2011, 08:52

13 Feb 2012, 01:16

ombia » wrote:
Otku da znam da si trolala, cudilo me da bi ista od otg islo na rebrica fina :zubo:
Pogotovo jer su ti na zo sasvim ozbiljno i odgovorili.
ma malo sam trolala s okusom vegete, ništa strašno :D

a judolino ionako samo čeka bilo kakvu priliku ne bi li pokazao svoju strast te pisao poeziju o domaćim životinjama i okusima koje one pružaju. tako da sumnjam da mi on zamjeri :D

a na rebarca fina ide bbq sos ili ti sauce :zubo:
Glo
Posts: 528
Joined: 19 Oct 2011, 08:52

13 Feb 2012, 02:11

vrrrlet » wrote:

Odlučila si skuhati jedno od djece? To je vrlo dobra recesijska odluka. I ukusna nadasve.

Ako ćeš kuhati djevojčicu (ne doktorku :nono:), prije je moraš dobro izlemati, jer su djevojčice žilavije.
aha, ovo sam zaboravila :D a i ne znam šta bih rekla. bošsačuvaj.
User avatar
blackcoffee
Posts: 189
Joined: 24 Feb 2012, 16:22

24 Feb 2012, 17:21

Jelo bez vegete je neukusno. :D
User avatar
Pješčana
Posts: 8262
Joined: 17 Sep 2011, 22:52
Location: Hrvaška
Contact:

24 Feb 2012, 20:32

blackcoffee, dobrodošla :)
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
User avatar
blackcoffee
Posts: 189
Joined: 24 Feb 2012, 16:22

25 Feb 2012, 23:34

Bolje vas našla. Hvala draga na dobrodošlici. :)
Đurđica
Posts: 9
Joined: 24 Feb 2012, 06:58

28 Feb 2012, 07:12

Neznam uopće kuhati bez vegete :facepalm:
User avatar
judolino
Swine Who Must Be Obeyed
Posts: 6223
Joined: 25 Sep 2011, 09:03

28 Feb 2012, 14:24

Đurđica » wrote:Neznam uopće kuhati bez vegete :facepalm:
A pitaš se zakaj ti nitko ne želi jesti kolače? :D
Đurđica
Posts: 9
Joined: 24 Feb 2012, 06:58

29 Feb 2012, 20:20

Tko je rekao da znam peći kolače? :facepalm: ...No..znam..ali stvarno što se tiče variva, juha, pripreme mesa - jelo bez vegete mi je bljak... :gaah: fali mi nešto..probala sam kupiti one nekakve zamjenske pripravke koji su kao slični vegeti...ali meni je to sve samo prošlo pokraj vegete...ne valjaju mi...
User avatar
caramba
Posts: 129
Joined: 07 Dec 2016, 07:18

17 Jan 2017, 17:30

Vidim, to s "vegetom" tu bi or not tu bi nije od jučer. Ma ne mislim o tome puno šta ljudi kažu, neg' ak' u receptu piše onda ju stavim, osim ako u jelu ima dosta povrća pa i ne treba. Jebe mi se šta drugi kažu. Et' čuo sam da jedni kažu "nije dobra kuharica kad vegetu stavlja" drugi opet "stavljala ju moja baka".
Tako reko bi: ide prema receptu (ak' mi se dadne). Ali od sveg' "podravkinu" juhu iz kesice zato ne mogu smislit.
Previše me podsjeća na "vegetu". :zubo:
User avatar
Mugen
Posts: 286
Joined: 14 Jan 2017, 16:01

24 Feb 2017, 21:26

Više je ne koristim. Sad umjesto toga imamo pun ormar začina. Moj STBH je dosta vješt s njima pa je vegeta sa svojim bezveznim sastojcima nepotrebna. Nije više kao nekad



:zubo:
Venus sort of just wants to shop online for makeup.
User avatar
Kaligula Napoli
Posts: 101
Joined: 11 Feb 2017, 19:25

24 Feb 2017, 23:11

Koristim ju kao i bilo koji drugi začin... Svi joj dobro znamo okus i onda lako i složiš di ti je treba, di ne, i kolko..
Mugen wrote:
24 Feb 2017, 21:26
Više je ne koristim. Sad umjesto toga imamo pun ormar začina. Moj STBH je dosta vješt s njima pa je vegeta sa svojim bezveznim sastojcima nepotrebna. Nije više kao nekad

:zubo:
STBH?

Koji "bezvezni" sastojci te u vegeti najviše smetaju? Mislim, bar su to fakat basic sastojci koji idu u skoro sve...
User avatar
Mugen
Posts: 286
Joined: 14 Jan 2017, 16:01

25 Feb 2017, 12:57

Nemam pojma. Nemam Vegetu da provjerim. Al mislim da je to sol (koju ću sama staviti i to onu koju ja hoću i koliko ja hoću) i natrijev glutaminat koji mi ne treba jer moje nepce i okusni pupoljci ne trebaju pojačivač okusa. :ne zna:
Venus sort of just wants to shop online for makeup.
User avatar
Herbicidna
Posts: 1099
Joined: 08 Feb 2017, 17:20

26 Feb 2017, 18:59

Mugen wrote:
25 Feb 2017, 12:57
Nemam pojma. Nemam Vegetu da provjerim. Al mislim da je to sol (koju ću sama staviti i to onu koju ja hoću i koliko ja hoću) i natrijev glutaminat koji mi ne treba jer moje nepce i okusni pupoljci ne trebaju pojačivač okusa. :ne zna:
Al ča je STBH? :confused:
Post Reply