Pero peče pic (piceve, picove ?)
Ja se bavim salatom od muzgavaca.
Što kuhate? (recepti i sličke poželjni)
- Pješčana
- Posts: 8262
- Joined: 17 Sep 2011, 22:52
- Location: Hrvaška
- Contact:
danas sam radila brudet s ražom.
raža mi je novija stvarčica u kuhanju. moram priznat da se lako da obrađivat, ona njena hrskavica ko da pusti nešto pa se toč ugusti, i nema kostiju i jako je fina.
raža mi je novija stvarčica u kuhanju. moram priznat da se lako da obrađivat, ona njena hrskavica ko da pusti nešto pa se toč ugusti, i nema kostiju i jako je fina.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Emericzy
- Posts: 3983
- Joined: 20 Sep 2011, 19:00
Mi od nje radimo riblji ujušak. Onako, kao ajngemahtes, samo s ribom. Skuhamo ražu s narezanim krumpirom, mrkvicom i lukom. Izvadimo kuhanu ražu, očistimo ju i čisto meso vratimo u juhu. Začinimo malo sjeckanim češnjakom i peršinom i s malo limunovog soka. Totalno božanstveno.Pješčana » wrote:danas sam radila brudet s ražom.
raža mi je novija stvarčica u kuhanju. moram priznat da se lako da obrađivat, ona njena hrskavica ko da pusti nešto pa se toč ugusti, i nema kostiju i jako je fina.