Lijeni kuhar

Žlicu, žlicu nam dajte, jer utjehe nema u vodi
User avatar
Emericzy
Posts: 3983
Joined: 20 Sep 2011, 19:00

02 Dec 2011, 15:27

Margarita » wrote: Sad sam gledala imaju li u Tomislavu krvavice pa da trknem.
Nemaju.
Ja se rijetko gdje usudim jesti krvavice. Zadnji put kod Gabreka. Usrdno molim kvalitetne preporuke.


User avatar
Margarita
Posts: 4076
Joined: 20 Sep 2011, 21:52

02 Dec 2011, 15:34

Emericzy » wrote: Ja se rijetko gdje usudim jesti krvavice. Zadnji put kod Gabreka. Usrdno molim kvalitetne preporuke.
Zašto se ne usudiš? Što god da je u njima dok se skuhaju, pa osuše pa ispeku, ne mogu ti ozbiljnije naškoditi. A ako ti nisu fine samo ih ostaviš, bar nisu skupe.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
User avatar
Emericzy
Posts: 3983
Joined: 20 Sep 2011, 19:00

02 Dec 2011, 17:12

Margarita » wrote: Zašto se ne usudiš? Što god da je u njima dok se skuhaju, pa osuše pa ispeku, ne mogu ti ozbiljnije naškoditi. A ako ti nisu fine samo ih ostaviš, bar nisu skupe.
Nije me pravi strah :) nego sam obično razočaran. Bacim lovu, ostanem gladan i najgore, ne jedem fine krvavice na koje sam se nameračio.
User avatar
Chiro
Posts: 693
Joined: 10 Nov 2011, 21:34

05 Dec 2011, 21:19

Današnji ručak: random odabrana pašta (dobro, slučajno je ova danas bila Barillina, ali marka meni ne predstavlja apsolutno ništa :durica: :ždero: ) skuhana al dente, miješano konzervirano povrće (u današnjem slučaju je to bila neka meksička mješavina; kukuruz, grašak, paprika) i tunjevina u ulju. Isuspok, kako je to dobro. :klopa:

15 minuta posla.
Skinheadsi, takav si!
Moment
Posts: 330
Joined: 05 Nov 2011, 11:46

10 Dec 2011, 13:23

Današnji ručak: juha, rižoto sa škampima.
Nezakoniti kuhao. Predobro skuhao. :top:

0 minuta posla.
Mislin da san bija jasan
User avatar
sabaa
Posts: 563
Joined: 09 Nov 2011, 21:01

10 Dec 2011, 14:48

Pohani camembert s umakom od brusnica iz Lidla. :klopa:
15 minuta u rolu na 200 stupnjeva, odličan i brz ručak.
The planet is fine. The people are fucked.
User avatar
Emericzy
Posts: 3983
Joined: 20 Sep 2011, 19:00

10 Dec 2011, 18:02

sabaa » wrote:Pohani camembert s umakom od brusnica iz Lidla. :klopa:
15 minuta u rolu na 200 stupnjeva, odličan i brz ručak.
Probao neki dan i začudio se kako je dobro bilo. Čak camembert stvarno ima izvorni okus; nije naka podvala samo zato što je pohano, pa se ne vidi. I džem od brusnica je fin.
User avatar
judolino
Swine Who Must Be Obeyed
Posts: 6223
Joined: 25 Sep 2011, 09:03

29 Dec 2011, 19:24

Muke mu ježeve, vi bi govno izili!

Pire iz vrećice, vrhnje za kuhanje, tjestenina iz vrećice...

Idem se zbljuvat!
User avatar
ombia
Posts: 4628
Joined: 25 Nov 2011, 23:31

29 Dec 2011, 20:31

Sta fali vrhnju za kuhanje? Bolje nego onaj brasnati besamel.
User avatar
judolino
Swine Who Must Be Obeyed
Posts: 6223
Joined: 25 Sep 2011, 09:03

29 Dec 2011, 21:28

ombia » wrote:Sta fali vrhnju za kuhanje? Bolje nego onaj brasnati besamel.
Ne fali ništa, naprotiv, ima i viška. Usrana kemija.
Nema boljeg vrhnja od domaćeg vrhnja. A vrhnje za kuhanje je za... kako bih to najblaže rekao? Ah, da: potrošače.
A kakve ja veze imam s banalnim bšamelom? :misli: To kaj ga znam napravit, ne znači da se baš furam na njega... :bicedobro:
User avatar
ombia
Posts: 4628
Joined: 25 Nov 2011, 23:31

29 Dec 2011, 21:34

Pa besamel mi je bila neka alternativa za ono kad se ne koristi vrhnje za kuhanje.
Domace vrhnje bih i ja, na njemu sam odrasla.
User avatar
judolino
Swine Who Must Be Obeyed
Posts: 6223
Joined: 25 Sep 2011, 09:03

29 Dec 2011, 21:41

ombia » wrote:Pa besamel mi je bila neka alternativa za ono kad se ne koristi vrhnje za kuhanje.
Domace vrhnje bih i ja, na njemu sam odrasla.
Pa kaj onda čekaš?
Na noge lagane i trk na plac!

Bez jebe, ovo vrhnje za kuhanje je marketinški trik za naivce. Ja radije dobro razmutim vrhnje, a prema potrebi ga razrijedim mlijekom ili vodom. Osim toga, u vrhnju za kuhanje bude konzervansa i nekakvih E pizdarija... Ništa strašno, osim što poslije svijetliš u mraku...

A bešamel kao zamjena za vrhnje :eek: Fala, ja ga ne bih u kavu stavio, pa makar bio tučen...
User avatar
ombia
Posts: 4628
Joined: 25 Nov 2011, 23:31

29 Dec 2011, 22:14

Nema kod mene bas placa, jebo zapad. Al ak se odvezem pol sata van grada, naslo se bude i vrhnja. :xlux:
User avatar
judolino
Swine Who Must Be Obeyed
Posts: 6223
Joined: 25 Sep 2011, 09:03

29 Dec 2011, 22:56

ombia » wrote:Nema kod mene bas placa, jebo zapad. Al ak se odvezem pol sata van grada, naslo se bude i vrhnja. :xlux:
A kenjali su nam da na zapadu ima svega...
Post Reply