Večeras sam imala društvo oko stola i bilo je čisto fajn.
I ono na stolu i oko stola.
Na stolu su bili domaći čvarci , vino ( dvije boje) panceta , kapula i ne znam , možda još nešto fino...
Skraćeno: dakle ne radi se o spizi s popisa jela koja se služe na dvoru i finim restoranima. Radi se o domaćoj spizi u kojoj su uživali svi nazočni.
Treba li nam više od toga da bi se uživalo u jelu i društvu?
Što volite ponuditi svojim gostima?
Uvijek u pričuvi ima i usoljenih ili mariniranih inćuna . Naravno u ponudi je i spomenuta panceta, tlačenica , kobase, neki sir ....uz domaće vino u rangu vrhunskog ili bar kvalitetnog..uz to kapula , ofkors..
Počeli smo s nekim pjenušcem jeftinjak, ali isto smo uživali kao uz Bolinger..
Gušt, uživanje nazočnih oko stola se mogao rezati nožem.
Gurman sam od rođenja....
O čemu je tema? A štojaznam, o ćemu oćete,nek je jestivo.
Biti gurman? A što drugo? :cerek:
- Donna Sole
- Posts: 3242
- Joined: 30 Sep 2011, 23:18
- Location: Virgin Valley
- Been thanked: 1 time
kurvanjski avatar, a
- MmeTipfeler
- Posts: 9913
- Joined: 23 Mar 2012, 21:20
- Donna Sole
- Posts: 3242
- Joined: 30 Sep 2011, 23:18
- Location: Virgin Valley
- Been thanked: 1 time
Prvo molim moderatora da ispravi lapsus u prvom postu , i da upiše m u rečenici guran sam od rođenja.
Hvala.
Da, za rasol vele da je izvanredan čistač organizma i inače, ne samo nakon pijanke.
Hvala.
Da, za rasol vele da je izvanredan čistač organizma i inače, ne samo nakon pijanke.
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
- Posts: 3242
- Joined: 30 Sep 2011, 23:18
- Location: Virgin Valley
- Been thanked: 1 time