..evo, sjeo pet minuta, vrtim malo programe po te ve, neke vijesti bile nesto, sve u svemu nista i.. neka frka, vika.. igra se rukomet.
i malo idem to pogledat dok mazem kruh na pastetu.. tj obrtnuto, ali ni ono prvo nije toliko daleko od istine i vodim, igraju poljska i katar.
znam da je neko prvenstvo, ne znam ko je ko, kako ko igra i zasto uopce, ali onako, znam da se igra negdje dole, valjda bas u tom kataru i nekako mi ne izgleda da je taj katar nesto ono, sportsko ludilo.
i to neko nerijeseni rezultat bio i ja to nesto ko gledam, gledam i padne mi na pamet. npr katarci oce osvojit to prvenstvo, a eto.. kazem, ne zn am kako igraju niti me to zanima, ali ako ne igarju bas nesto ono naj, naj, a oce osvojit to prventvo, a mogu ga kupit, jel tako. mislim, ko im smeta?
i sad se ja neto mislim, da ja igram protiv katara i da mi katarci ponude lovu da im, ono, pustim utakmicu nesto, nekako, a da ce oni meni to platit i to dobro platit, pa ja bih im pustio.
sta ono, svi veseli sretni i zadovoljni.
npr dodju klatrci i kazu svakome cemo dat po tolko i tolko ako mi pobijedimo vas.
e, sad, bil vi pustili tu utakmicu protiv katara ili nije bitno koga vec?
u konkretnom slucaju, evo, zaislimo da katarci kazu.. dacemo svakom po pet miljuna dolara.. ma, aj da ne cjepidlacimo, katar je to, imaju oni tih papira vise nego nafte ili pijeska ili sto to vec oni tamo imaju, i kazu..evo, na, svakom po deset miljuna dolara svakom od ekipe, dajte da pobijedimo..
ja mislim da je to bit lud ne uzet te pare..