Ako hoćeš, posudit ću ti svoj.

Mislim da ću prihvatiti tvoju ponudu ako je ekran veći od smartfona.
Jesil' to kod Kvarka bila?MmeTipfeler wrote: ↑03 Feb 2017, 16:42Mislim da ću prihvatiti tvoju ponudu ako je ekran veći od smartfona.
Status radnog naloga: na čekanju. Uspijem ih dobiti telefonom, nakon što sam višekratno automatu opsovala sve po spisku, pa mi kažu da "još nisu uspjeli utvrditi kvar", ali će "kolega najvjerojatnije dovršiti dijagnostiku sredinom idućeg tjedna".![]()
Nisam. Bila sam tamo gdje sam napisala da sam bila: u ovlaštenom servisu. Ili im provjera statusa radnih naloga ne radi ili lik iz servisa laže da je tablet u radu, ali da dijagnostika još nije gotova: link. Naime, ovakvo se stanje prikazuje već tjedan dana, a ako je sprava na čekanju, onda je još nisu ni uzeli u ruke.
Tablet jesam. Slavili su nekakav rođendan i odobravali specijalne popuste, a ja sam naletjela baš u vrijeme kada sam razmišljala kako da se riješim čitanja knjiga na mobitelu. Laptop je sada star već nekih šest-sedam godina, ne sjećam se, ali ne zahvaljujući njima.
Još su "brži".MmeTipfeler wrote: ↑02 Feb 2017, 18:30Siguran si da ti neće trebati još dva tjedna? Mislim da su toliko "brzi".![]()
Ne znam. Saznat ću u srijedu kad zatražim da ga pozovu na telefon.
Nešto kontam, ako ga uspiješ isprepadati tako što ćeš mu reći da ćeš se obratiti i preduzeću u čije ime vrši servisiranje...možda i bude šta.MmeTipfeler wrote: ↑13 Feb 2017, 19:05Ne znam. Saznat ću u srijedu kad zatražim da ga pozovu na telefon.![]()
Ne!MmeTipfeler wrote: ↑13 Feb 2017, 19:39Ako popizdim, idu mejlovi Mikronisu i Agenciji za zaštitu potrošača, a tražim i da mi produlje garanciju.
Gle, nešto se mora učiniti. Ne mogu držati tablet, pardon, uređaj, dva tjedna i dulje, a ne znati u čemu je kvar. Tim više što sam ga donijela s neispravnim punjačem i to sam prijavila kao osnovni kvar.
MmeTipfeler wrote: ↑13 Feb 2017, 20:34A možeš ,misliti što su napisali u garantnom listu. Rok trajanja garancije i to je to. Meni se ne ide na sud, hoću ispravan tablet s ispravnim punjačem.
Kad su mi u Mikronisu rekli, dakako, pošto sam već platila tablet, a prodavač ispunjavao garanciju, da im je Zel-Cos ovlašteni servis, samo što nisam odustala od kupnje. Možda bi bilo bolje da jesam.
Daju garanciju da će u garantnom roku otkloniti sve eventualne probleme. Ukratko prepričano. Na dnu doduše priznaju superiornost nadležnosti hrvatskoga zakona nad svojim pizdarijama. Zato se i mislim obratiti Agenciji.Šabović Adis wrote: ↑13 Feb 2017, 21:38![]()
Za šta daju garanciju? Nije valjda da tek časnom riječju garantuju da će uređaj biti ispravan.
Da se razumijemo, ne bih da ti sipam so na ranu, samo ne želim da se tamo, pred nekoga, zaholcaš bez argumenata. Lopine su to...![]()
A u protivnom - šta? Zamjena za nov uređaj?!MmeTipfeler wrote: ↑13 Feb 2017, 22:00Daju garanciju da će u garantnom roku otkloniti sve eventualne probleme. Ukratko prepričano. Na dnu doduše priznaju superiornost nadležnosti hrvatskoga zakona nad svojim pizdarijama. Zato se i mislim obratiti Agenciji.
Jel baš moraš na svakoj temi o administraciji debelforuma?Šabović Adis wrote: ↑13 Feb 2017, 23:44Banda privatnička, otuđenička, asocijalna, meni bi oni jedino pod (mojom, ličnom) oružanom pratnjom obavljali bilo šta.![]()