Veleno wrote: ↑11 Mar 2017, 12:39Vidim da je post iz vrimena dok je Bog po zemlji išao, al' nikad nije kasno.
Imam jedan na prodaju, stoji na Njuškalu, jadničak, već misecima. Svako malo obnavljam
oglas, jer nit' ko zove, nit' 'ko traži.
E, javio mi se bio jedan, sa pitanjem ima li ta grafička driver. Reko', ima sve drivere.
-Aha, a moš li mi poslati taj driver? -Aj nemoj me zaje..., proguglaj, pa nađi.
Prvo, dobrodosoVeleno wrote: ↑11 Mar 2017, 12:39Vidim da je post iz vrimena dok je Bog po zemlji išao, al' nikad nije kasno.
Imam jedan na prodaju, stoji na Njuškalu, jadničak, već misecima. Svako malo obnavljam
oglas, jer nit' ko zove, nit' 'ko traži.
E, javio mi se bio jedan, sa pitanjem ima li ta grafička driver. Reko', ima sve drivere.
-Aha, a moš li mi poslati taj driver? -Aj nemoj me zaje..., proguglaj, pa nađi.
Dakle, pošto nemam pojma je li potriba za ovim još aktualna, ali, eto, imam jedan
stariji, pa ako koga zanima... Neću staviti link od njuškala, nego samo broj: 20579526
Naravno, ako kršim pravila, slobodno brišite post.
Nemam ništa protiv takvih oglasa. Zatrebat će to računalo možda komu drugome. Skupa s drajverom za grafičku.
Hvala na dobrodošlici. Je, kasnim, ali to je Quark kriv. Da je on napisa na fejs "sasvim dobar forumčić" koji godinu prije, pojavio bi se i ja prije.
To je skroz OK sokoćalo za te pare.
Napraviće čoek sanduk i u njemu će biti neko sokoćalo sa prikazama...
Ne, ne, nije to "moj" izraz. To je izraz renomiranog, uglednog, uvaženog i nadasve multiquotanog kolege Srećka Šojića
Jesi li ga doradio? Ako jesi, imamo mi forumaša kojega čekamo ko ozebli sunce.
Kako? Po golubu listonoši?
Eto vidiš.
Nisam. Jest' da živim u Slavoniji, al' sam ipak Dalmatinac. Vrag odnija prišu.
Pa jebemu mater, ne mogu moljakati uokolo dijelove za kompjuter koji ću ja prodati,
Prema veličini kutije. Imaju tri veličine. Zajebano je jedino kad moraš poslati nešto što je mnogo manje od kutije, a nisi sa sobom ponio stare novine da popuniš prostor. Ne daju ti kutiju da je odneseš doma, nego pakiraju na licu mjesta, na kiosku.
Može. Pošalji parametre trafike na quark(ž)informaticar.eu