ono, random, gdje otvorim ,pa pet, sest recenica, odlomak..

Meni je bolja samostanska kuhinja od hodočasnika, lijepo opisuju kako su se pravila sv. Benedikta prilagođavala običnim životnim potrebama redovnika...a unda wrote:..samo da vam je zderat.
ja bih bas hodocasnike, ali aj, drago mi je da je citana.
..tis meni pricat o zidiniama fosterovim..Pero wrote: Meni je bolja samostanska kuhinja od hodočasnika, lijepo opisuju kako su se pravila sv. Benedikta prilagođavala običnim životnim potrebama redovnika.Vjerujem da bi i tebe zabavljalo. Samo su na kraju knjige natrtljali nešto srednjovjekovnih recepata, pa sam neke iskušao.
A Foster je mogao lijepu satiru napraviti od hodočasnika, samo je za mene to malo preozbiljno shvatio.
Jel one s Mrtvog mora? To nisam čitao, može...a unda wrote: ..tis meni pricat o zidiniama fosterovim..
zasto satiru? nije potrebna satira kraj onog..
a sta cu tebi prepisivat? os svitke?
..ma ne to. ono svici..svitci..svictci.. oni, najveci trgovac na svijetu.. najbolji..najveci..ne znam, neki najnesto trgovac..Pero wrote: Jel one s Mrtvog mora? To nisam čitao, može.
Ja ti čitam napreskokce, kad mi je nešto dosadno, onda preskočim par stranica. A kad čitam ponovno ono što sam već pročitao, onda otvaram nasumice. Jel se to računa?..a unda wrote: najzanimljivije je u vezi njih ona igra kako ih citat i sad, jebiga, ako nes pristat na tu igru, ne mogu ti ih prepisivat.
mislim, mogu, ali je to onda bezveze..
..racuna. ne mos ti citat svitke. barem ne po pravilima.Pero wrote: Ja ti čitam napreskokce, kad mi je nešto dosadno, onda preskočim par stranica. A kad čitam ponovno ono što sam već pročitao, onda otvaram nasumice. Jel se to računa?
ne znam jel mi fali koja.Pero wrote:Jel može Alana Forda? Životinjsko carstvo ne trebaš, skupio sam skoro cijeli album, imam negdje u podrumu sigurno i sličica za mijenjati. Jel ti fali koja?
Ja ih imam skenirane, ali isto ne znam gdje, moram ih negdje nać, valjda su kod kompjutera koji je crko, a ne da mi ga se bacit...a unda wrote:
ne znam jel mi fali koja.
negdje imam alanfordove, ali ne znam gdje, moram ih nac negdje po kuci..
nemoj bacat. sta je kompu?Pero wrote: Ja ih imam skenirane, ali isto ne znam gdje, moram ih negdje nać, valjda su kod kompjutera koji je crko, a ne da mi ga se bacit.
Nemam pojma. Ima XP na sebi, prođe BIOS, pojavi se pendžer i onda se uredno resetira i krene ispočetka. I tako u beskraj. Proizvodnja 2006, HP 4300 koji nam je ostao od jednog projekta, pa ga ja uzeo doma...a unda wrote: nemoj bacat. sta je kompu?![]()
kolko megahercova kolko rama? jel to desktop ?Pero wrote: Nemam pojma. Ima XP na sebi, prođe BIOS, pojavi se pendžer i onda se uredno resetira i krene ispočetka. I tako u beskraj. Proizvodnja 2006, HP 4300 koji nam je ostao od jednog projekta, pa ga ja uzeo doma.
Desktop...a unda wrote: kolko megahercova kolko rama? jel to desktop ?
ne bacaj. cupaj van taj hard s alan fordovima, mos i devedejke ako os i salji. tj, nekako cemo ga dotrat ovdje. tj ako ga imas vec namjeru bacat.. mos puknit jos jedan keks od 1 gb ispravnog rama, ako ti je ostao negdje po ladicama, ono,zna se desit u kutu ladice da ostane od nekud..Pero wrote: Desktop.
HP xw 4300.
Pentium 4 3,2GHz
2048kB cache
1024 MB DDR2 533MHz
160GB Samsung HD160JJ/P
Na naljepnici piše "Designed for Windows XP, Windows Vista capable"
Alan Fordovi su mi na CDju. Di da sada nađem DDR2? Izvadim samo hard i pošaljem ti ako se hoćeš baviti antikvitetima...a unda wrote: ne bacaj. cupaj van taj hard s alan fordovima, mos i devedejke ako os i salji. tj, nekako cemo ga dotrat ovdje. tj ako ga imas vec namjeru bacat.. mos puknit jos jedan keks od 1 gb ispravnog rama, ako ti je ostao negdje po ladicama, ono,zna se desit u kutu ladice da ostane od nekud..
aj stas da ti prepisujem za nagradu?![]()
pa ne znam gdje da nadjes. kazem, ono, zna se desit da se negdje zaturi..Pero wrote: Alan Fordovi su mi na CDju. Di da sada nađem DDR2? Izvadim samo hard i pošaljem ti ako se hoćeš baviti antikvitetima.
Meni ti se ne da istraživati. Imamo notebookove i ovaj desktop mi je relikt iz prošlosti koji mi zapravo ni ne treba i ne da mi se čačkati zašto se resetira nakon što već skoro digne XP. Ako hoćeš, pošalji mi neku adresu na PM i kad nađem na poslu neku odgovarajuću kutiju da ga spakiram, pošaljem ti ga bez harda, pa se ti igraj s njim koliko hoćeš...a unda wrote: pa ne znam gdje da nadjes. kazem, ono, zna se desit da se negdje zaturi..
ali nema veze to, mislim..bolje bi bilo da ima dva gb rama, ako uopce stane to na plocu.
koji antikviteti, sta? pa to bi mi bio najnoviji komp ako profercera.. tj mislim da bi moglo bit do harda ili neko grijanje nesto,neki ventilatori..![]()
os da ti prepisujem menjuel od meka g4 na 400, 2000. g ili cak 1999.
..ma ne treba nikakva kutija, nadji neku kesu veliku i zalipi pik trakom, nekom kurdilom zavezi....Pero wrote: Meni ti se ne da istraživati. Imamo notebookove i ovaj desktop mi je relikt iz prošlosti koji mi zapravo ni ne treba i ne da mi se čačkati zašto se resetira nakon što već skoro digne XP. Ako hoćeš, pošalji mi neku adresu na PM i kad nađem na poslu neku odgovarajuću kutiju da ga spakiram, pošaljem ti ga bez harda, pa se ti igraj s njim koliko hoćeš.